İstanbul altılı ganyan tahminlerim aşağıda yer almaktadır, yazdığınız gibi gelmesi ve kazançlı olması dileklerimle… can911
1.AYAK: Tecrübeli arapların handikap mücadelesinde önceliğim ağır kilodan etkilenmezse 3 (KALAYCI), çok fazla uzun mesafe tecrübesi olmasa da 6 (DRAMATİK), uzun mesafe tecrübesi fazla olan ve zaman zaman iyi dereceler de elde eden 10 (TUĞKAN) ile bu ayak yeterli olacaktır.
2.AYAK: İngiliz dişilere mahsus Tali Çalbatur koşusunda nerdeyse hepsi denilebilecek kadar kaliteli isimleri bir arada görüyoruz. Ekonomik yapıya da önem verilmesi gereği seçimim sırasıyla D.B. takısı denecenek olan ekürili 6 (WİLLPOWER), grup koşularda oldukça iyi bir grafik çizen 7 (ADAKARASI) ve idmanda gösterdiği performansla dikkat çeken 5 (SAVURLU) şeklinde olacaktır.
3.AYAK: Yine zevkli bir mücadele, önceliğim 1 (BETİFERİ) olacak, takibimde olan taylardan biri olan ne zaman değerlendirsem beni yanıltmayan 4 (MADEMOİSELLE), çime pek ayak uyduramayan sevdiği sentetiğe tekrar geri dönen 7 (PRİNCESS FİONA) ve İzmir’den gelip İstanbul’u tanıma yarışı yapan son idman derecesi ile benim yerim sentetiktir diyen 2 (GRAND AKARCA)’ yı da değerlendirelim.
4.AYAK: Son yarışında ağır çim koşullarından etkilenen birinciliklerini elde ettiği binicisine kavuşan 6 (MY GRAND BOY) ve seri birincilikleri formu üst düzeyde olan 5 (KOCAMANTINAZ) birlikte değerlendirilmesi yeterli olacaktır.
5.AYAK: İstanbul’da güzel işler çıkaran 3 (AZELHAN) ve kalite safkan 1 (BRAYMIN) sona kadar tempoyu sürdürebilirse koşuya tempo verecek olan 6 (MERİH) yazılabilir.
6.AYAK: Adana çiminde elde etiiği birinciliklerle ve Karataş tercihi ile 4 (KARA MAHMUT) bugünün tek adayı olarak değerlendirilebilir. Son elde ettiği birincilikte tkibimde olan 6 (İHTİYAR) ve üst gruplarla başa çıkan performansıyla 2 (PEPE) benim kuponumda yer alacak diğer isimler olacktır.
Şablonum:
1.Ayak: 3-6-10
2.Ayak: 6-7-5
3.Ayak: 1-4-7-2
4.Ayak: 6-5
5.Ayak: 3-1-6
6.Ayak: 4 /// 6-2
Kupon Tutarı: 12,96 TL (/// sonrası 6.ayakta 6-2 ilaveleriyle geniş kuponu bütçe takdirinize bırakıyorum.Yedili plase için 2.koşuda önerim 3 (EYVAH UZUN MEHMET) / 6 (GÜZELKAYA) arasında olacaktır).
İSTANBUL AGF TABLOSU 16:35