1. Ayak Gerçekten baba kan hattından öve öve bitiremeyeceğim HIGH CHAPARRAL yavrusu (3) MISTER DEXTER BANKOMDUR. HIGH CHAPARRALI bir kaç kez yarışlarını izleme imkanım olmuştu. Böylesine mükemmel bir safkanın yavrusunun ülkemizde koşturuyor olması çok güzel bir şey. İnanın MISTER DEXTER babasıyla olan görüntüsü birebir. Ağır kilosuna rağmen uygun rakiplerini sindire sindire geçecektir.
2. Ayak Gerçek gücünün bu olmadığına inanmadığım kalite safkan (9) ROMANESCA favorimdir. Safkan bugün DB takısı olmadan koşacak. Çok etkili bir yarış bekliyorum. Çok iyi yarışlar çıkartıp birtürlü kazanamayan (7) PRENSES YAĞMUR kaliteli jokeyiyle öncelikli rakibidir. Son yarışlarını mükemmel bulduğum (3) FAIRM STORM ve (2) DİLEKGÜLÜ, Son yarışında start problemi yaşayan (1) BUNGA BUNGA ve son olarak idmanlarında sağlıklı gördüğüm (10) ŞALT APAY.
3. Ayak Son yarışında mesafenin kısa gelmesinden dolayı etkili olamayan (1) GÖKBAKIR favorimdir. Son yarışında ve son çalışmalarında mükemmel görünen (3) TAYCAN, sürekli iyi koşan ama sonuca gidemeyen (6) KORALAY, usta ellerle yarışa katılan (4) ANILBEY ve son olarak sert pedirgisiyle (5) EFEKAN yazıp burayı kapatıyorum.
4. Ayak İnanın bu yarışta önde kaçabilecek bir safkan olsa onu tek atar arkama yaslanırdım. Lakin öyle karışık bir yarış ki kimin ne yapacağı belli olmaz. HAŞMET desem start problemi var. Ama bu koşuda (4) BALIKESİRLİ favorimdir. Lakin ben ayrım yapmayacağım. HEPSİ diyorum.
5. Ayak Son yarışını aprantisinin hatasından kaybeden, dış kulvara fazla açılmasından dolayı rakiplerine oranla 100 metre daha fazla koşan (1) CENGAVERİM favorimdir. Sonunda forma giren (2) BABASEYFİ ve son olarak son yarışında kazanması gerekirken çok fazla hata yapan D.KILIÇ bu sefer hatasını telafi edebilir deyip (3) FRİGYALI yazıyorum.
6. Ayak Yarış hayatına çok büyük umutlarla başladı. İstanbulda farklı farklı gruplarda koştu. Lakin birtürlü başarılı olamadı. Kocaeli pistine geldi ve safkan son 3 yarıştır çok güzel koşuyor. Son yarışında start problemini çözmüş gibi gözüktü. Maidenda çok durduğunu düşündüğüm safkanın starttan 5 boy bile geç çıksa kazanacağını düşünüyorum. (10) SLEVEN BANKOMDUR.
ALTILI ŞABLONUM :
1. Ayak : 3 TEK
2. Ayak 9,7,3,2,1,10
3. Ayak : 1,3,6,4,5
4. Ayak : HEPSİ
5. Ayak 1,2,3
6. Ayak : 10 TEK
ŞABLON TUTARI : 27 TLdir. Bol şanslar dilerim.
Helalın var büyükk üstat inşallah emeklerin boşa gitmezde bizlerinde seninde yüzümüz güler!senin samimiyetin gerçekçiliğin yeder büyükk üstat!!saygılarr!!
Bol şans ilhan bey.
bol şanslar..ben yarında bu koralay tek atacam, gelmezse dahada yazmam.gecen koşuda gene tek idi 12 bin liradan etti beni ikinci oldu.taycan a geçildi.
İlk defa denicem umarim sansli gelir
bol şanslar.
4. Ayakta terex öne cikip bayaz bayrak ayna yapacak kapasiteli bir at 2.ayaktaki 9 nolu ati da degerlendirecegim emelginize saglik tesekkurler
Bol şanslar yarın bizim günümüz olsun.
bn adana altilisinin daha cazip goruorum.kafada
halis olimpic woriorunn o sprinti ile cok rahat kazanir.
2.ayak lazer girl ozcan yildirimla bankom.
3.ayak 1,2,4,6,5
4.ayak 2,5,6,
5..ayak clark kenti rahatsz edecek at yok.padinghtini uyutabilir.
6.ayak hepsi.
1.ayak katnis ve neymar kilo ile performans avantajlari ile yarista agir basiolar.
2.ayak 2,7,10
3.ayak 1,3,
1.ayak 5,8
2.ayak 2,7,6,10
3.ayak 1,2,3,4,6
4.ayak 5,1,2,3
5.ayak 3,4,5,1
6.ayak 7 banko
Bycreed kuponunun aynısını yatırdım inşallah tutururuz bol şans
Sans yanımızda olsun.
bol şans Bycreed
1.) 4
2.) 10.7.3
3.) 4.6.3.1
4.) 2.5.1.3
5.) 1.3
6.) 7.10.3
Teşekkür ederim Adrian şans yanımızda olsun.
Yeni gördüm kardeşim tebrik ederim çok güzel kurgu.
Tecrübeli Hamedi, tecrübesiz manav kadar olamadı yazık. Ne ayak uyduruyorsun ultrasona safkan resmen 100metre daha fazla koştu yazık yarış severe.
Ilk ayaktan güm …
gerızkalılıgın dan kaybettı dıyecem oda olmayacak MISTER DEXTER at deyıl bıldıgın eşşek bır daha koşsun yıne gecılır benden demesı