1.) Son yarışı ölçü olmayan BEST OF THE BEST(1) favorim. Süratli safkan SOLO TÜRK(3) rakibidir.
2.) Müsait kilosu ile ENDERTAY(10) kazanabilir, favorim. Uzun mesafede ÖZGÜNSOYLUM(3) ve iyi hazırlanan DESTENAZ(7) rakipleridir.
3.) Uygun rakipleri yanında BURKAL(1) tek.
4.) Etkili formu ile GOOD HEARTED(2) küçük kuponlara tek. Son yarışı ile CATCH(4) ve artan formu ile NURSENA(3) geniş kuponlara eklenebilir.
5.) Günün zorlu yarışında grubun etkili ismi VEDO(2) zor da olsa tekrar kazanabilir, risk alanlar tek atsın. Ben HEPSİ diyerek kapatıyorum.
6.) Formunu bulan eküri destekli AŞUKOĞLU(1/8) favorim. Ağır kilosuna rağmen KEMİK KIRAN(2), iyi hazırlanan ISSIZ ADAM(5), KIZIL SAKAL(10) ve KÜÇÜK PRENS(7) rakipleridir.
Altılı
1.) 1-3
2.) 10-3-7
3.) 1
4.) 2/4-3
5.) 2-3-1-4-5-6
6.) 1-2-5-10-7
Adrian bol şanslar, yazdığın gibi gelir inşallah.
Yazdıgım tahminim reeldir fakat ilk ayak siteye yazdıgım 3noyu yanlışlıkla yazmamışım son dakikalara bırakırsam aceleyle eksik yazılır kusura bakmayınız