1.AYAK: Son koşuları birbirinden başarılı olan ve bu pist ve mesafede son koşusunu kazanan 5 POWER OF THE SUN azalan sıkleti ile bankomdur.
2.AYAK: İlk kez birlikte koştuğu koşusundan burun farkı ile ikincilikle ayrılan 11 ŞEHNAZ ATEŞİ yeniden Ali Can İnan idaresinde bu kez kazanabilir. İki gün önceki kusursuz çalışmaları ile 5 GÜLHAYAT , iyi durumdaki 2 ÇAMLICAGÜLÜ , değişen binicisi ile 6 İDİLHANIM , üç aya yakın zamandır start almıyor olsa da hazırlıklarını beğendiğim 3 ECE BEBEK ve Gülhayat arkası üçüncülüğü ile 4 EDASEL sonraki ihtimallerdir.
3.AYAK: Üç aylık ara sonrası 57 kg ile koşup uzak ara kazanan 4 DORUK ALİ altı kg azalan sıkleti ile favori olmayı hak ediyor. Grubun sert gelmesi halinde bu mesafedeki son koşusunu iki boy geç çıkmasına rağmen rahat kazanan 6 KASAP FARİZ ve 1200/1.16.0 işi ile 2 NOW OR NEVER devreye gireceklerdir.
4.AYAK: Son yarışlarındaki müthiş sonuçları ile 4 SAINT HILARION bir adım önde görünüyor. Ancak mesafenin 1900 olması bir handikap yaratırsa 1600 m mesafede iki boy geç çıkmasına rağmen dört boy farkla kazanan 2 KARA ŞİMŞEK zor anlar yaşatır.
5.AYAK: Kilo indirimi için apranti tercihinde bulunulan ve daha önce bu binicisi ile üç koşusunun ikisini kazanan formda isim 6 KOŞANGÜZEL kazanmaya en yakın isimdir. İki gün önceki çalışmaları ile 8 ÖZGÜLEN , toparlanmaya başlayan 5 HİSARPINAR , son yarışını kazanan 1 DOLUDİZGİN , yatkın olduğu mesafede 9 PARİSTA , son koşularından ikinciliklerle ayrılan 10 SENBEDÜŞ ve iyi durumu ile 11 ŞAFAKHANIM diğer şanslı isimlerdir.
6.AYAK: Satış koşusunda; Tokaçoğlu nun tercih ettiği ve iyi duruma gelen 8 AKARCA KIZI , en iyi dereceye sahip olan 10 SON OF SEA , alışkın olduğu binicisi ile 3 ISONIC , uygun grubu bulan 4 SARJANA , yarış için ciddi hazırlıkları ile 9 SARI FIRTINA ve son dört yarışı tabela dibinde sonlanan 13 BAY BLESSING eşit şansa sahiptirler.
1.AYAK: 5 POWER OF THE SUN
2.AYAK: 11-5-2-6-3-4
3.AYAK: 4-6-2
4.AYAK: 4-2
5.AYAK: 6/8-5-1-9-10-11
6.AYAK: 8-10-3-4-9-13
BOL KAZANÇLAR….