-
1. AYAK
İyi durumunu son yarışlarına yansıtamasa da kısalan mesafede 6 – HİSARGÜL’den çok iyi bir yarış bekliyorum. Sprint mesafesini ayarlarsa kazanır. 1 – ALTIN ADIM beklenen yarışını yapamadı takip etmekte fayda var. Yine bu mesafede güzel sonuç çıkarabilecek olan 3 – TUŞ KİLİDİ ve son yarışlarını ölçü almadığım 7 – KORKUT CEYLANI yazılabilecek safkanlar.
-
2. AYAK
Son ikincilikleri ile 7 – AFFAN hafif kilo avantajı ile favorim. 4 – RAST, KARATAŞ ile çok farklı koşuyor. 3 – MERTKAL plase.
-
3. AYAK
Son katıldığı koşuda KGK takılarıyla koşuya katılan 1 – SELAHATTİNBEY bu sefer eski takısına dönmüş. Kazanması normal sonuç olur. 2 – CANIS MAJORIS rakibidir.
-
4. AYAK
12 – SUZI GOLD Gazi koşusu sonrasında büyük favori ilen kaybettiği yarış sonrası bu sefer Halis KARATAŞ ile sahne alıyor. Yaşıtlarından büyük rakipleri arasında ilk defa koşacak olmasına rağmen uzun mesafeyi avantajı olarak görüyorum, bankomdur.
ÇARŞAMBA İSTANBUL AT YARIŞI YORUMLARIM
1 2
YEN, ÜYELERİMİZ İÇİN DUYURU: Tahminleriniz bütün ayaklar için yorum içermeli.