1.AYAK: Önde istediği tempoyu belirleyeceğini düşündüğüm ve mesafeye yatkınlığıyla ilk şansı 8-THE BEST OF TIME’a veriyorum. Son yarisiyla toparlandigini gosteten 5-TEKDALIN IZI ilk rakip olup sonrasinda agir kg ile bu yarisa katilacak olan 2-VICTOR WOLLES ve son yarisi iyi olan 6-KING DADAS ve 9-TASKESEN surprizde sans verdigim isimler.
2.AYAK: Burada aslında ekürisi olmasa %2 agflerle kosmasini bekledigim isimi sizlere banko önereceğim. Son yarisinda viraji neredeyse sonuncu dönen, düzlük üzerinde gayet akışkan olan, annesi KLAUS’un anne kardeşi, babası DAI JIN uzuna çıkınca çok çok farklı bir yarış koşmasını beklediğim 10-LADY PIA etkili sprintiyle koşuyu lehine çevirecektir BANKOM.
3.AYAK: Bugün mesafenin uzamasi 12-CEYLINCAN ve 10-UPPER CUT’ın lehine olacaktir diye dusunuyorum ve bu ikiliyle bu ayagi gecmeye calisacagim.
4.AYAK: Bu ayagin icinden cikamadim tercihim HEPSİ.
5.AYAK: Sonunda Harun Kilicarslan’dan kurtulan 13-WILD ROSE bugün gercek gücünü yansitip maidena veda edecektir diye dusunuyorum BANKOM.
6.AYAK: Son ayakta cazip bir isimin gelmesini bekleyecegim tercihim HEPSİ.
ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 8-5-2-6-9
2.AYAK: 10
3.AYAK: 12-10
4.AYAK: HEPSİ
5.AYAK: 13
6.AYAK: HEPSİ
KUPON TUTARI: 78.40 TL