1.KOŞU: FALEZ, LUCKY FALCON ve HOY HOOY gibi önde gitmeyi seven isimlerin bir araya geldiği bu koşuda bende iki tane sprinter ön plana çıkıyor. Bunlar ÖZDEMİR ve NICK NACK. Ben rakibine oranla 10 kg daha hafif bir sikletle bu yarışa katılacak olmasından ötürü 6-NICK NACK’i rakibinden bir adım önde görsem de 3-ÖZDEMİR’i de yazıp altılıya başlayacağım.
2.KOŞU: İlk yarışında daha tam hazır olmamasına ve 900 metrelik yarışta 3 boya yakın startta kalmasına rağmen son düzlükteki sprintini çok beğendiğim, o gün için güzel bir üçüncülük yapan ve bu koşusunda startta kalmaz ise 1.kulvardan çıkmanın avantajına da sahip olacak 1-AHDAR favorim rakip gördüğüm isim ise bu yarışla birlikte ayağı çime değecek olan ve kuma göre çok daha iyi koşmasını beklediğim 10-ŞUBAT İKİ.
3.KOŞU: Açıkcası kilo kiloya koşuyor olsalar THE RED SEA’nin yanına at yazmazdım ama mevcut şartlarda kim gelse şaşırmam onun için tercihim HEPSİ.
4.KOŞU: Bu yarışta binicilerin tempoyu okuyuşunun koşunun sonucunda belirleyici etken olacağı kanaatindeyim. Başta tuttuğum isim 2-İNFİCAR ama koşuda ŞIMŞEKBERK ve NEŞVAN gibi stilinde isimler mevcut eğer ön tarafta erkenden onlarla bir numara yarışına girer ise sonlarda dama diyebilir fakat binicisi arkalarında konumlanıp son viraj dönülürken ataklarına hız verir ise sonlarda gelecek rakiplerine geçit vermez diye düşünüyorum. Eğer önde ölüm tempoları oluşur ise ne olur diye düşününce de iki isimin şansı oldukça artar fikri ön plana çıkmakta. Bunlar 1-DERİN MAVİ ve 3-ZEKİOĞLUM. Ben altılıma bahsettiğim üç isimi de yazacağım.
5.KOŞU: İlk yarışında beğendiğim 10-UÇAN GİRDAP ve çime çıkınca farklılaşan 11-ARSLAN SULTAN’ı diğer rakiplerinin bir adım önünde görüyorsam da hem kurgum gereği hem de ikramiyeyi cazip hale getirecek bir isimin takılmasını bekleme isteğimden dolayı HEPSİ yapacağım.
6.KOŞU: Son yarışında toparlandığının sinyallerini veren, bu defa çok daha iyi koşacağına inandığım orta mesafeyi bulan ve yarışta MADENCİ, MATBAACI ve BOLD BOY gibi süratli isimlerin oluşu kendisi için büyük avantaj olan süratli gidecek yarışta en dış kulvardan yapacağı ataklar ile koşuyu bir anda lehine çevirebileğini düşündüğüm 7-LUCID BANKOM.
7.KOŞU: Son yarışında tabela dışında kalsa da yarışını beğendiğim 8-TETİNA favorim. Kısa sprinte sahip 5-BERKUK yarış istediği tempolarda seyreder ise çok kupon yırttırabilir. 7-DERAY HANIM, 9-ŞERİFE ABLA ve 6-ATLAS ÇİÇEĞİ’de yazmadan olmaz.
8.KOŞU: İstediği mesafeyi ve şartları bulan 2-MAHİR BEY ve son AÇIK yarışını önemsemediğim 3-SPARTACUS yazıp bu ayağı geçmeye çalışacağım.
9.KOŞU: Tahmini çok zor bir yarış ile altılıyı noktalayacağız. Sıralamam şablonumdadır.
1.ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 6-3
2.AYAK: 1-10
3.AYAK: HEPSİ
4.AYAK: 2-1-3
5.AYAK: HEPSİ
6.AYAK: 7
KUPON TUTARI: 76,44 TL
2.ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 2-1-3
2.AYAK: HEPSİ
3.AYAK: 7
4.AYAK: 8-5-7-9-6
5.AYAK: 2-3
6.AYAK: 3-1-5-9-12
KUPON TUTARI: 136,50 TL
Herkese bol şanslar.