22 Aralık 2018 Cumartesi günü Adana’da toplam 7 koşuluk bir program var.
Saat 18:00’da 1. koşu altılı ganyan ise 18:30’da başlayacak.
Herkese bol şanslar
Adana altılı tahminleri
1.AYAK: İstikrarlı yarışları ile 4 – HAKK HANI, son 3.lüğü ile dikkat çeken 2 – ANKA, KG ile tekrar kazanmaya başlayan 5 – THRASHER, son koşusunu rahat kazanan 8 – THE BEST OF TIME favorilerim.
2.AYAK: 3 – BLOODIRON ve 7 – ORPHAN GIRL ikilisi son yarışları ile yeterli gözüküyorlar. Koşu gören 5 – KUM GİBİ sürprizde değerlendirilebilir.
3.AYAK: Üst gruplarda adını duyurmaya başlayan 4 – İSMİHAN, 5 – STEPPE EAGLE, uygun gruplarda bekleneni vermese de 7 – SCAMP öncelikli atlarım olup tercihim Hepsi olacak.
4.AYAK: Güzel bir sene geçiren 1 – ALTIN KOP koştuğu 9 yarışta 1 kere tabela dışı kaldı ve ilk ikiden hiç düşmedi. Bu yarışta da şansı yüksek. 10 – HOPEFUL, Adana’daki 2. yarışında liderliği kaybettikten sonra tekrar arttırarak 2. olması bu koşudaki şansını yükseltti. Adana pistinde kazandığı yarış derecesi ile 4 – HAWKING mutlaka kuponlarda bulunmalı. Ara sonrası gördüğü koşuda varlık gösteremeyen 9 – ZANAPALI sürprizde düşünülebilir.
5.AYAK: İlk yarışındaki 3.lüğü ile çıkardığı derece grup için yeterli gözüken 8 – MELEKÖZGE ve son yarışındaki tabelası ile 4 – GÜZİDE ZEYNEBİM favorilerim.
6.AYAK: Bir önceki yarışlarına göre 3 – ALGANTAY’ın kazanmasını bekliyorum.
KUPON
4-2-5-8
3-7-5
4-5-7 / H
1-10-4 // 9
8-4
3
Kupon 47 TL
Sürprizler olmadan 15 TL
Bol şanslar Admin
Adana
1.ayak: anka,halilsah
2.ayak: orphan girl
3.ayak: ertugrul,scamp
4.ayak: hawking, altın kop
5.ayak : melekozge,arbitrator
6.ayak : kapidag,doruyigit,algantay
Toplam: 3.5 lira
ADANA
8
2.4.6
6.7
7.9
2.4.11
9
BOL ŞANSLAR