Selamlar herkese ilk altılının saat 14:45 te başlayacağı İstanbul altılı tahminlerim şu şekildedir
1.koşu: imkan dahilinde kalabalık turulması gerektiğini ve sonucu kestirmenin zor olduğunu düşündüğüm bir mücadele. Ancak kafadan tek olarak geçmek isteyen ve riski seven oyuncular için Selim ile piste çıkacak olan (1) numaralı BLANCHARD isimli safkanı tek olarak önerebilirim. Düşündüğüm rakipleri şablonumda olacak.
2.koşu: (1) BODRUM KALESİ eksik koşarsa ne olacağı pek belli değil gibi. Dileyen bu safkanı da tek olarak bekleyebilir. Son yarışlarından sonra bu safkanı geçmek isteyenin yarış performansını baya bir artırması gerekli diye düşünüyorum. Bu potansiyelde (6) BOYLAM da var gibi görünüyor.
3.koşu: Son yarışında bana göre ekürisinin inanılmaz etkisiz temposu, ve son derece aleyhine giden yarıştan birincilikle ayrıldı. Biraz basamakları hızlı çıktığına inanıyorum. Beşinci yarışında 1500 metrede mücadele edecek. Uzayan mesafede bu grubu çok daha rahat geçecek görüntüsü olan safkanın tek rakibi dediğim gibi yavaş geçecek olan tempo olduğunu düşünüyorum. O zaman işler ciddi anlamda Arap saçına döner. Ancak herşeye rağmen Karataş ile birlikte (3) BENHALİL demeye devam ediyorum BANKOMDUR.
4.koşu: Son yarışında 4 ölçümlü pistte göstermiş olduğu performans safkanın üzerine koymaya devam ettiğinin göstergesi olduğu gibi ilgililerinin de piste günün süprizi ümidiyle çıktıklarını düşünüyorum. (5) numaralı CRIMIAN WIND ilk safkanım olup (1) BREAVE AZUR ve (2) PENDRAGON rakip.
5.koşu: Her ne kadar İstanbul dışına çıktığı ilk yarışında tek atarım notu elimde olsa da ilgililerinin vardır bir bildiği dediğim (3) numaralı CİHANGÜL e ilk sırada şans vereceğim. (2) BENARES ve (8) QUEEN FLICK rakip.
6.koşu: Süpriz arayacağım yarışta tercihim HEPSİ olacak bol şanslar iyi Pazar’lar dilerim.
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.ayak: 1 /// 3-2-8-9-11
2.ayak: 1 /// 6
3.ayak: 3 tek
4.ayak: 5-1-2
5.ayak: 3-2-8
6.ayak: hepsi
bol şanslar bombacı
Tşkler admin ?
Abican öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim.Peri Lina için ne düşünüyorsunuz?bu atı çok seviyorum at yarışı tabi mesafenin uzun olması sizce onu büyük bir avantaj sağlamaz mı?
PERİ LİNA-VALENCİA-MISS HELİN bu safkanlar rüştünü ispat etmiş safkanlar. 2000 metre ve üzerinde bile istediği yarış tempolarında son 800 ü rahatlıkla 45-46 içinde geçme kapasitelerine sahip atlar. Kesinlikle size hak veriyorum mesafe uzadıkça bu grup içinde PERİ LİNA nın işine yarayacaktır. Dikkat edilmesi gereken safkan bence MISS HELIN dir. Eğer yarış temposu sert geçer MISS HELIN de günün de olursa yarışı önlerde kabulleneceği için çok sert tempoda bile siprint atabilme gücüne sahip olan safkan süprizi gerçekleştirebilir. Ama tabi bunlar hep tahmin. İşin tahmin olmayan Kısmı bu mesafelerde PERİ LİNA nın bir adım önde olduğudur. Bol şanslar