3. KOŞU: Zor bir yarışla altılı başlıyor. Kovada’ya uyup tempoyu erken yükseltmezse etkili olacağını düşündüğüm (3) BABAMENDUH’a ilk şansı vererek kalabalık tutuyorum.
4. KOŞU: Tempoyu yükseltecek isimlerin olması avantajına olacak (1) ARNAVUT favorim. Yanına (2) KEREMTOS’u yazarak bu ayağı geçmeye çalışacağım. Yeri olanlar 5,3,7,6 numaraları değerlendirebilir.
5: KOŞU: Tekrar formunu bulan günün ağır favorisi (2) SİVEREK DİYARI’nı ilk tek olarak kullanıyorum.
6. KOŞU: İstanbul’daki yarışında son 400 sonrası Akın’ın enseye bastığı (2) TAYKUT önde tuttuğum isim. Günün ağır favorisini tek kullanmışken kuponu büyütmemek için risk alıp burayı da tek bırakıyorum.
7. KOŞU: (9) AKHTAMAR sprintini ayarlayabilirse kazanabilir. Çim yarışını ölçü almadığım (8) NEW TRANSATLANTIC, üst üste iyi yarışlar koşan (13) SAFİR KIZ, kötü performanslarına rağmen seri isim (11) SAVAŞ ATI ve üst üste kazanan (5) GEÇİT YOK yazacağım diğer atlar.
8. KOŞU: Etkili bir yarış beklediğim (11) KIZGINÖFKE, mesafe avantajına olan (7) RABAT GÜZELİ, formda (5) GAZANFER ve Ankara’dan gelen (8) EFEBERK ile kapanışı yapıyorum.
ALTILIM
1.AYAK: 3,9,5,11,7,4
2.AYAK: 1,2
3.AYAK: 2
4.AYAK: 2
5.AYAK: 9,8,13,11,5
6.AYAK: 11,7,5,8