1.AYAK: Mehmet KAYA ile etkili koşular çıkartan SULTANLAR SULTANI-4- favorimdir. GAYEMSU-1- ve GÖNÜL AVCISI-5- ikilisi çok iyi durumları ile ihmale gelmezler, idmanları etkili DÜNYA TATLISI-8- ve BAHANE-7- daha sonra şans verdiğim safkanlar olup kum pistte etkili yarışlar çıkartan LADY HATUN-2- açılış ayağının sigortası olur görüşündeyim.
2.AYAK: Savaş Dülgar kardeşimiz THARWA-3- ile bulduğu şansları iyi değerlendirdi ve bir apranti için çok iyi sayılabilecek bir istatistikle kariyerine start verdi,bugün ilk birinciliği ile tanışabilir.Performansı bu grup için yeterlİ olan CRACKER BABY-1- ve bu kez çok daha etkili koşmasını beklediğim ekürilerden HAŞİMOĞLU-2- daha sonra.
3.AYAK: Rakiplerinden bir adım önde gözüken ZAFER MEYDANI-3- , ONURBEY-2- ve FLYING PEGASUS-4- üçlüsü ayrımsız blok halinde öncelike yazılsın, geniş kuponların riske girmesi gereksiz.
4.AYAK: Son koşusundaki aksiyonlarını çok beğendiğim TUĞALP-1- adeta göstere göstere kazandı , ben safkanın mevcut form durumu ile seriye bağlayabileceğini düşünüyorum, bankom!
5.AYAK: Grubun en etkili ismi konumundaki RIGHT OR WRONG-5- ve sonlarda uçak gibi gelebilen TAHİRİ-6- mücadalesine, genel performansı yeterli GALLOP TO WEST-1- ve yine sonları çok etkili olan RED EYE-4- katılabilir.
6.AYAK: Oldukça etkili bir sezon geçiren AKHTAMAR-9- Kocakaya ile favori olmayı hak eder, son yarışında adeta bundan sonra beni yazmayana cezayı seve seve keserim diyen MEHMET ABİ-1- rakiplerine kıyasla nispeten ağır kilosuna karşın ihmale gelmez. Etkili durumları ile ile BİNGÖLLÜM-5-,OASIS-3- ve GEÇİT YOK-4- zorlu koşunun diğer şanslıları.
Kupon
1.ayak: 4-1-5-8-7-2
2.ayak: 3-1-2
3.ayak: 3-2-4//1-5-6
4.ayak: 1 TUĞALP
5.ayak: 5-6-1-4
6.ayak: 9-1-5-3-4
Tutar: 64,8//129,6 tl