URFA’da çok zor bir program var
1. Koşu : Bu mesafede daha önce iyi koşular yapmış olan DİLAVERAĞA(1) favorim olsada HEPSİ diyerek kapatmak istiyorum tüm atların geliri var.
2. Koşu : Son yarışında doğunun yeni şampiyon atlarında ÜNLÜ BABA’ya gücü yetmeyen BALAHATUN(5) favori. Müsait kilosu ile ARYA STARK(10), FAIRDISTANT(12), CANANÜÇ(6), KÜÇÜK BEYZA(4), DOKTOR ZELİŞ(8), PRINCESS CROCUS(9), BLACK QUEST(11), DIREJKIZI(13), KIRGÜLÜM(2), EBOŞ(1) ve GOLDEN MERCAN(7) eklediklerim.
3. Koşu : Kısa mesafeli koşuda OTANTİK(5)‘in zorlanma ihtimali olsada kazanmasını bekliyorum.
6. Koşu : Adana’daki son çim yarışındaki kadar koşabilir ise YİĞİTEFEKAAN(6) kazanabilir, favorim. Bir önceki koşusunda DAYI DAYI’ya geçilirken o yarışta DAYI DAYI’ya binen F.FELHAN’la bu sefer yarışacak olan ASPENDOS(1), iyi durumdaki FOÇAGÜZELİ(8), GÜLSENUR(7), SERKANAĞA(5) ve koşacam derse MAZIKIRAN(4) rakipleri olacaktır.
7. Koşu : Mesafenin etkili isimlerinden olan WHITE IRON(1) daha iyi gruplarda koşmuş bir safkan, Ö.ORDU daha önce bindide bu safkana, bugün bir zahmet bu grupta kazansın.
8. Koşu : Son yarışını kazanan DEHA HANIM(11) binicisi hata yapmaz ise kazanmasını beklediğim isimdir. Ben yazmadım ama burada rakip yazmak isteyenler PATOZ(6), GONCA NAZ(13), DİŞİBUSEFAL(8), REBER(5) ve İPEKÇİHAN(1) ekleyebilir.
ALTILI GANYAN
1.Ayak : 1-2-4-3-6-5-8-9-7
2.Ayak : 5-10-12-6-4-8-9-11-13-2-1-7
3.Ayak : 5
4.Ayak : 6-1-8-7-5-4
5.Ayak : 1
6.Ayak : 11
Bol şanslar Üstad.
Bol şanslar
Bol şans üstadım