3.Koşu – 1. Ayak: Bariz öne çıkan bir at yok ilk ayakta ve hangi at gelse benim için sürpriz olmaz. Sıralamam şu şekilde, sondan azaltarak değerlendirebilirsiniz. (5) BİLGİNİNOĞLU, (3) MERTADAM, (2) HÜNKAROĞLU, (4) THOR, (8) TEMİZKAAN, (1) GÖLCÜK ASLANI, (7) ÖZREİS, (6) KARAESER, (9) ALİŞİRİN OĞLU
4.Koşu – 2. Ayak: Grubun uygunluğuyla (5) TATVAN KIZILCA yı ideal mesafesinde banko öneriyorum. (1) MALERBA ilk defa bu kadar uzun mesafe koşuyor, son 2 birinciliği ile formda, rakip arayanlar değerlendirebilir. Anadan kumun şampiyon atı King’s Pleasure ile kardeş olan (4) GÜRSOY da gözden kaçmasın yeri olan yazabilir.
5.Koşu – 3. Ayak: Son çim yarışını dikkate almadığım Ankara kumunda 3 yarış koşup geçilmeyen (1) VİCTORY PROMISE benim favorim. Küçük kuponlara bence tek bile yazılabilir. (6) ANTONELLA bir önceki yarışında ilk dörde giremeyeceğini anlayınca enseye basarak sonuncu olmuştu. Bu tayın anadan kardeşi Rampoldi birçoğu grup koşuda ve kumda olmak üzere 34 yarışta 17 birincilik ve 1,7milyon kazanç ile bu tayın kuma ne kadar yatkın olduğuna ışık olabilir. Yeriniz varsa eğer kuma ilk kez çıkacak olmasına ragmen sürekli yükselen formu ile (3) İNAZUMA yı es geçmeyin derim.
6.Koşu – 4. Ayak: Açık Grup 3 Hitit Koşusunda (3) CİVANIM grubun en çok kazanan ve handikapı en yüksek tayı. Karataş’ın tercihi ve güzel galoplarıyla favorim. İlk ve tek yarışlarını uzak farkla kazanan ve iyi dereceleri ile dikkat çeken anadan Karabeyhan torunu (2) CARBONARO ve Victory Galop tayı (5) UNCHAINED MELODY hakkında yorum yapmak pek mümkün değil, riske girip Civanımı tek yazabilirsiniz ama ben bu 2 tayı da yazmayı düşünüyorum. (6) WHITE FIRE anadan dedesi Selkirk kan hattından kumda daha başarılı bir at olacak izlenimi verdi ancak Aracı ekürisi bu yarışa geçilmemiş Tomiris’i de deklare etmişti, son dakika onu silmişler, herhalde bir bildikleri var diyorum ve White Fire’ı da kuponuma ekliyorum.
7.Koşu – 5. Ayak: 2 turbo yavrusundan yine güzel bir yarış bekliyorum. (2) MAHREM ve (7) SELUŞKA. Ankara’da ilk kez koşacak olmasına rağmen babası Caş’ın hatrına son 2 yarışını dikkate almadığım (1) KUĞU GÜZELİ ni de ekliyorum kuponuma.
8.Koşu – 6. Ayak: Son ayak bence karışık, çok at yazmayı düşünüyorum. Sıralamam; (3) BLUE MOONLIGHT, (5) GUILTY PLEASURE, (9) MISTER RIGHT, (11) ALBANY, (1) TOPRAKHAN, (2) LİLYANTUS, (12) EL HAMSE, (6) DEDETAŞI, (4) DESTINO,
1.Ayak: 5-3-2-4-8-1
2. Ayak: 5 (TATVAN KIZILCA) Banko
3. Ayak: 1-6-3
4. Ayak: 3-2-5-6
5. Ayak: 2-7-1
6. Ayak: 3-5-9-11-1-2-12-6-4
Kupon Bedeli: 116,64 TL
Bol şanslar
Johny dostum şansın bol olsun… İsmini Tutan Altılı Kuponları Bölümünde de göreceğiz inşallah
Uygulamada bir sorun var. Problem düzelene kadar mobil site kullanmanızı öneririz.
çok sağol ETC üstad, inşallah…
Bol şanslar
bol şanslar