İstanbul’da 10 koşulu bir program var. İlk altılının ikramiye düşük kalabilir görünüyor ama ben şansımı zorlayacağım. Küçük bir misli de düşünüyorum.
1. KOŞU: İlk yarışında gayet başarılı koşan (10) YABANKIZ kazanmaya yakın görünüyor. Yanına çimde etkili koşmasını beklediğim (2) BABASELVER ve (4,6,9) Ekürileri yazıyorum.
2. KOŞU: Mislide (2) PENDRAGON tek, normalde (1) HAS’ı da yazıyorum.
3. KOŞU: (6) GOLDEN KING artık bu grupta kazanır diye düşünüyorum.
4. KOŞU: Tempoyu kendi belirleyecek olan (5) SAHİPBEY bitirebilir. Gördüğü yarışlarla kondisyonunu iyice yükselten (4) SABRİNİN ATI ciddi rakibi. (2) RACİ ve (1) ŞÜKRÜ sürprizde.
5. KOŞU: Formda (3) BURCUSULTAN’a ilk şansı veriyorum. (7) TETİNA, (6) BUHARALI ve (8) ASİ KIRTAY rakipleri. Sürpriz adayım ise (9) BURCUNUR.
6. KOŞU: Mesafenin lehine olduğunu düşündüğüm (3) ARSENIC EKSPRES’e ilk şansı versem de zor bir yarış kalabalık tutacağım.
7. KOŞU: Geriden geleceklerini düşündüğüm (8) YAKUTİYE ve (3) BABAURAL ilk tuttuğum atlar olsa da sürpriz çıkmaya müsait yarış, kalabalık tutacağım.
8. KOŞU: Daha ciddi rakipler arasında bile yarışlar kazanan (3) CHERI CHERI LADY, sorunu yoksa bulduğu uygun grubu değerlendirecektir. Kötü koşması halinde Ballkıya devreye girer.
9. KOŞU: Gece Rüzgarı ve start sorunu nedeniyle Bizdokuzyüzyedi dışında her atın geliri olduğunu düşünüyorum ama 3 atla risk alacağım.
10. KOŞU: Uzayan mesafe lehine olan (7) KOCAÇINAR’ın gördüğü yarışın ardından kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum. Çim piste etkili koşabilecek (2) ALİŞHAN ciddi rakibidir. Sürpriz arayanlar çalışmaları çok iyi olan Onurkaan tayı Alfa’yı değerlendirebilir.
1. ALTILIM
1.AYAK: 10/2,(4,6,9)
2.AYAK: 2/1
3.AYAK: 6
4.AYAK: 5,4/2,1
5.AYAK: 3,7,6,8,9
6.AYAK: 3,10,7,2,1,6/12,9
2. ALTILIM
1.AYAK: 3,7,6,8,9
2.AYAK: 3,10,7,2,1,6/12,9
3.AYAK: 8,3,6,5,9,4,10
4.AYAK: 3
5.AYAK: 3,7,2
6.AYAK: 7/2