1.AYAK : Altılı ganyanın ilkayğını oluşturan maiden koşuda galop niyetine girdiği şartlı 5 koşuda son viraja kadar koşunun temposunu ayarlayan ve aksiyonlarını beğendiğim 6-YEPYENİ BEN risk alıp tek atmayı düşünüyorum.Tek yazamayanlara; çok çaba sarf etsede bir türlü fotoyu önce geçemeyen 3-HAKUNA MATATA A.Sözen’le bukez başarabilir.İlk koşusunda 10 boy geç çıkmasına rağmen grubu yakalayıp yarışı dördüncü sırada bitiren 5-PANTHERA startta oyalanmazsa maidene veda edebilir.Yine start problemi yaşayan 8-BEZMİ ALEM ve bukez farklı koşmasını beklediğim 2-GRAND SEA önerebileceğim taylar.
2.AYAK : 1.26.78 lükderecesiyle 3-MAVİ MELEK bankom.Rakip arayanlara 7-HELİNCAN, 1-AYÇİÇEK, artan formuyl 2-CARTANO, 6-KRALİÇEKARINCA
3.AYAK : Günün sürpriz ihtimalli koşusunda 4-YES TÜTÜN tek veya çok at.3-LUCKYEBRAR, 5-AYLARA, 1-ABSOLUTE STAR, 8-GELSEN, 2-ALTUN FIRTINASI benim sıralamam.
4.AYAK : 106 Handikap puanına sahip 6-ÜSTÜNHAN her nekadar gruptan üstün görünsede ben tek atılmayı düşünmüyorum.Uzun aradan sonra koşu görmesine rağmen oldukça iyi durumdagörünen 4-CANBERKTAY ciddi rakibi olacaktır.Yeri olanlar 1-HABERAL muhakkak kuponlara eklenmeli.
5.AYAK : Son iki koşusu ölçü olmayan 6-UÇAN MARTI grubun önüne sıçramaz ise fotoyu önde geçmesi benim için sürpriz olmayacaktır.A.SÖZEN kontrolunce 6-UÇAN MARTI banko olarak öneriyorum.En yakın rakibi 3-SEÇKİNER.
6.AYAK : Günün son koşusunda 2-ATEŞ ZAMANI etkili binicisiyle koşunun favorisi.7-MERRYGANTRY pisti severse yarışa ortak olabilir.6-SENSIBLE nezaman ne yapacağı belli olmayan bir safkan hafif sikletiyle dikkat edilmeli.Sürekli tabelayı zorlayan 4-FIRE OF ANATOLIA göz ardı edilmemeli diye düşünüyorum.Son ikinciliğini beğendiğim 3-BUSINESS MAN sonraki isim.14-ARASIN yarış hayatının sonkoşusu kazanıp yoluna devam edebilir.
ALTILI GANYAN KUPONUM :
1.AYAK. : 6
2.AYAK : 3
3.AYAK : 4 – 3 – 5 – 1 – 8 – 2
4.AYAK : 6 – 4 – 1
5.AYAK : 6
6.AYAK : 2 – 7 – 6 – 4 – 3 – 14
TUTAR : 5,40 TL
GENİŞ KUPONUM :
1.AYAK : 6 – 5 – 3 – 8 – 2
2.AYAK : 3 – 7 – 1 – 2 – 6
3.AYAK : 4 – 3 – 5 – 1 – 8 – 2
4.AYAK : 6 – 4 – 1
5.AYAK : 6
6.AYAK : 2 – 7 – 6 – 4 – 3 – 14
TUTAR : 135 TL