1.AYAK: Son yarışında etkili atakları ile dikkatimi çeken 1-AD HOC mesafe isteyen bir isim olup bugün mesafenin 100 metre uzaması ile birinciliğe uzanabilir favorim. Ara sonrası bir yarış gören 7-ALİN, start alacağı binicisi tarafından hazırlanan 6-TOKATÇI, Kocaeli pistinde etkili yarışları olan ters isim 2-BALYECİ SALİH ve son yarışına bir anlam veremediğim 3-AĞA BAKIRTAŞ sırasıyla şanslı olabilecek isimler.
2.AYAK: Dört ay ara sonrası yarış gören çok şeyler beklenen ama henüz kendisinden istenilen performansı yansıtamayan 16-BELEKİ favorim. Orta mesafelerde daha başarılı olduğunu düşündüğüm 12-SLEVEN, ağır kilosuna rağmen İstanbul’daki son dördüncülüğünü bu grup için yeterli gördüğüm 1-KAŞEN, 600/37,8 25,4 R galobuyla 5-MENİNA ve son yarışı tatminkar 4-MISS TURKEY sırasıyla şanslı olabilecek isimler.
3.AYAK: Son ikinciliğini çok beğendiğim 12-TUMBULZELE ve uzayan mesafede daha iyi koşacağını düşündüğüm 8-İLGİLGE arasında geçmesini beklediğim bir yarış.
4.AYAK: Son startında sonlara kadar çok kolay gelen ama sonlarda işlemeyip üçüncü olan 7-DEMİRRIFKI ve son yarışında çok kolay tempoda son 200’lere son sıralarda gelen, jokeyinin pek de ne yaptığını anlamadığım şekilde hafif teşviklere başladığı ve o şekilde de yarışı hiç zorlanmadan beşinci bitirdiği yarışının ardından bugün çok daha iyi bir idare halinde birinciliğe uzanabileceğine inandığım 11-ÖZGÜ başta şans verdiğim isimler. Son yarışında takı aksesuarından olumsuz etkilenip çok kötü bir netice elde eden 2-MUSYUS bugün tekrar takılarını çıkardı iyi koşacaktır, sonlarda sert gelecek olan 5-TAMERCAN ve bu pist ve mesafeyi seven 4-MARMARAY diğer ihtimaller.
5.AYAK: Son ikinciliğini çok başarılı bulduğum 3-BÜTÜNHABER favorim. İlk kez koşacak olmasına rağmen çalışmalarında gayet iyi sayılacak dereceler çıkaran 2-BOLU KARTALI, istikrarlı 6-MELİKBEY ve 11-LAŞKİNAY, son yarışında bariyer dibinden yaptığı atakları ile dikkatimi çeken 8-YILDIRIMTAY diğer şanslı isimler.
6.AYAK: Start verildikten sonra başlarda verilecek birincilik mücadelesinden galip ayrılıp yanına kimseyi yanaştırmadan bitişi görmesini beklediğim 8-HEADWAY bankom.
ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 1-7-6-2-3
2.AYAK: 16-12-1-5-4
3.AYAK: 12-8
4.AYAK: 7-11-2-5-4
5.AYAK: 3-2-8-6-11
6.AYAK: 8