Uzun süredir ANKARA tahmini yapmıyordum. Lakin bugün takibimde ki safkanların ve çok güvendiğim iki ismin kendi şartlarında bulduğu gruplardan dolayı sizlere tahminimi vereceğim. KOCAELİ tahminlerim gecenin ilerleyen saatlerinde olacaktır.
1. Ayak Günün en zorlu ayağına çok fazla ön plana çıkardığım isim olmamasından dolayı sürpriz ihtimalini çok yüksek gördüğümden sırası ile : (1) NADİRE, (5) MITELO, (2) VALLEY OF THE SUN, (4) LEE VALLEY, (8) NOISY BOY ve son olarak son yarışında form patlaması yapan (9) ROYAL WINNER yazacağım.
2. Ayak Uzun süredir takibimde olan (9) LITAI sonunda beklediğim yarışını son yarışında yaptı favorimdir. Yarış hayatına mükemmel başlayıp sonrasında gerileyen bu yarış farklı bir performans ortaya koymasını beklediğim (12) STARMOON sonrasında ise sırası ile : (8) KONYA GÜZELİ, (1) FIRST EMPIRE, (2) MAGIKO, (7) EDUL, (3) OTTOMAN SLAP ve (5) YOUR TIME yazacağım.
3. Ayak Tam mesafesinde koşmasını beklediğim ANKARA pistini çok seven tam stili yarışa katılacak olan (2) DISTANT RISING favorim. Bu safkana ilk rakip sert grupları çok seven son yarışında tek atmadığım için büyük ikramiyeyi kaçırdığım (8) YAĞIZEMRE, grubun en nitelikli ismi ne zaman ne yapacağı belli olmayan (1) AMERİKALI, formuna kavuşan (9) COOL GIRL önde tuttuğum isimler. Sonrasında ise (4) GALACTICA, (3) ES ES RUNNER değerlendirilebilir.
4. Ayak Son yarışında temponun düşük olmasından dolayı etkili bir yarış çıkartamayan bugün süratli gitmesini beklediğim koşuda (6) AL GINETTA favorim. Bu safkana rakip olarak (2) ERSÖZLÜ ve (1) BAYBAŞKAN yazacağım.
5. Ayak Son yarışında gözümden kaçmayan o gün bir sonrakini rahat kazanır dediğim tam bir tempo yarışına odaklı safkan olduğuna inandığım (2) FİRİKYA BANKOMDUR. TAYFUNER gibi ayağına seri ismin yarışı süratlendirmesini TATLIKOTAN‘ın bu safkana yapacağı preslerden dolayı temponun yükselmesini hatta bu safkanlara AKLISELİM‘in bile katılması olağan. Yarışı ortalarda kabullenmesini beklediğim FİRİKYA‘nın düzlük üzerinde rahat tempoda kazanmasını bekliyorum.
6. Ayak Yaklaşık olarak 1 ay ara veren bu sürede M.BAYIR ile idman pistinde yeterli hazırlıklarını mükemmel bulduğum (8) KUPA ASI çoğunlukla geri bıraktığı rakiplerini geçmesini bekliyor BANKO olarak öneriyorum.
ALTILI ŞABLONUM :
1. Ayak : 1,5,2,4,8,9
2. Ayak : 9,12,8,1,2,7,3,5
3. Ayak : 2,8,1,9,4,3
4. Ayak : 6,2,1
5. Ayak : 2 TEK
6. Ayak : 8 TEK
ŞABLON TUTARI : 51,84 TL’dir. Bol şanslar dilerim.