1.AYAK: Galopla ayıklanacak gibi değil, atlar iyi durumda. Hepsi geçiyorum.
2.AYAK: Kilo farkına rağmen 2 MAGIC FLUTE bir tık farklı, bankom.
3.AYAK: 4 MR BAYBARS tartışmasız favori. Grubun mevcut performansına göre kazanmalı. Önde sert tempoya girecek. Iron Sky, RTL gibi isimlerde tempoya destek verecek. Yanına at eklenecekse sprinter olmalı. 2 HARDOLD ara sonrası fena kazanması. 2400 için erken gibi gözükse de yazılabilir. 1 CESUR ALİ Karataş’la koşu gördüğünde düzlükte ışıklı gözükmese de bir sebepten koşuyu bıraktı ve yine Karataş ile tercih edilebilir. 6 OĞLUMSUN’da mesafeden dolayı çekindiğim isimlerden. 7 RIDE THE LIGHTNING yakınm takip edip düzlükte arttırmaya çalışacak, Baybars yavaşlasa da geçemez gibi geliyor.
4-2-1 geçiyorum.
4.AYAK: 3 CAZATOR DE OSOS geçen son ayakta mantar sebebiyle çıkartılmış. Daha kötü durumda koşup kazanan atlar var. Çıkmazsa veya eksik koşmaz bu grupta kazanmasını bekliyorum.
5.AYAK: 1 O BİR ÇELİK burayı alması gerek. Kafayı alamadı veya fazla zorlandı diyelim 8 TAŞKENT sigortası gibi duruyor. İki isimle geçiyorum.
6.AYAK: Burayı ayrımsız kapattım, son ayağa gelirsek çayımızı içer izleriz.
Herkese bol şanslar.
KUPON
H
2
4-2-1
3
1-8
H
