1.AYAK: Kazandığı yarış ile formunu bulduğunu gösteren 4 – ASTORYA şimdiye kadar uzunda sadece bir kere koştu ve o koşuda buradaki favori isimlerle oldu. Orada 2. olduktan sonra bir daha uzun mesafe koşmadı. Baba SRI PEKAN tarafından uzuna yatkın fakat kısadaki büyük başarılarına, orta mesafede kaliteli bir isim olan annesi MELITA’nın da katkıları büyük gibi gözüküyor. Biraz daha geriye gidersek MELITA’nın babası TAGULA’nında yavruları genelde kısa ve orta mesafelerde başarı gösterirken uzunda eksik olduklarını belli ediyorlar. Veriler uzun mesafede eksik koşacağını göstersede yinede kaliteli ismin rakiplerinden alacağı 4 KG avantajı ile ilk ikide yer alabileceğini düşünüyorum. Rakipleride güç olarak bir birlerine oldukça yakın. Bu ayağı kapatmak yerine 4 – ASTORYA tek oynayarak oyunumu kuracağım.
2.AYAK: 3 yaşlı arapların Maiden koşusunda bütün isimler hazır gözüküyor, derecelerde bir olan bu koşu her sonuca açık gözüküyor, hepsi.
3.AYAK: Yarış 1 – BUTTERFLY DREAM ve 2 – HELGALEIN arasında gözüküyor.
4.AYAK: İstanbul pistinde kazandığı ilk Grup yarışı oldukça başarılı olan 2 – ILDIR BEYI favorim. Uluslararası koşulardan sonra burada nasıl koşacağını kestiremediğim 6 – RADYOCU rakibidir.
5.AYAK: Orijini sebebi ile sadece KV yarışlara katılabilen 1 – GÜMBÜRGÜMBÜR sürekli fazla kilo ile koşmaz zorunda kalıyor. Bu ay bu koşu ile beraber 3. zorlu yarışına katılacak. Yanına bir isim yazma taraftarıyım. Süratli geçecek koşuda 2 – BAYDARŞAH favoriye rakiptir.
6.AYAK: 2 – HEARTHROB, 3 – PAIX, 4 – MÜRÜVVET, 5 – REDENTOR, 6 – KETENCELİ ve 8 – OGHUZ tuttuğum isimler.
Altılım
4
H
1-2
2-6
1-2
2-3-4-5-6-8
Bol Şanslar Dilerim
Admin saygilar. ilk ayak yorumuna bayildim. Sirf bunun hatirina enerci-sinerci olayi yanindayim. Bende tek aticam:)
Teşekkürler, ilk ayağı çok atla geçmek yerine şansımızı böyle deneyelim dedik, bakalım neler olacak. Bol şanslar hepimize :)
güzel şablon bol şanslar :)
Sağol Ramazan, senin tekleri de bekliyoruz.
birşey merak ettim WARRIOR GIRL çok formda neden şans vermedin
BUTTERFLY DREAMS’in formunu daha da geliştirdiğini düşünerek eledim. Seçimimde galobun etkisi var.
Altilin 2. AYAGINDA her ne kadar yaris karakterleri oturmamis safkanlar koşsada ben koşturmak niyetindeyim. :) 4 numarali kaizbert yavrusu KOVADA nin gorebildigim kadariyla yarisla falan alakasi yok. Bu safkan oyun oynuyor :) startla birlikte orta kulvardan cikacak olan 5 numarali KUCUK DAYIM m.kaya ile kafayi almaya calisacak bunun da arkasina 4 numarali KOVADA nin yaslanacagini dusunuyorum. Bunlarinda arkasina sirasiyla 7 numarali BASKAN HANIM 2 numarali ERAYHAN 9 numarali SELALE 6 numarali TORUNUM MERT gelecektir. Son duzluge onde cikacagina inandigim 4 numarali KOVADA (iddali olacak ama ki cikmazsa hic şansi yok bence) yi yanina yaklasip avlamak isteyen olursa cok bekler. Yanina yaklasan safkan gordugunde tekrar tekrar artiracagini dusunuyorum. Evet lafi daha fazla uzatmadan bu koşturmanin sonunu supriz bir sekilde bitirmek istiyorum. ilk kosusunda supriz bir sekilde gerileyen son duzlukte gurubun en sonuna dusmesine ragmen hic zorlanmadan 3.olan ve bu yarista cok daha guzel kosacagina inandigim A.Celik idaresinde ki 3 numarali KALANTOR un gurubun tamamini toplayacagini dusunuyorum. Bankomdur.
Salam teki olan yokmu arkadaslar :)
Altili oyunum şoyle (1.ayak: 4 tek) (2.ayak: 3 tek) (3.ayak: 1-2-8) (4.ayak: 1-2-3-5-6) (5.ayak: 1-2-3-4-5-10) (6.ayak: 2-3-4-5-6-8-10-11) bayram önü ya hep ya hiç :) ince klasik alternatif altilim (1.ayak: 2-3-4-5-7) (2.ayak: 2-3-4-5-6) (3.ayak: 2-8) (4.ayak: 2-5-6) (5.ayak: 1 tek) (6.ayak: 2-3-4)..bol şans hepimize..
3/7/4
3/6/2
4/2/1/3
2
10/1/8/4/6
5/4/2/1/6/9/10/3/8
Bol şanslar admin…Benim tahminimde böyle.
3
3.2.4.9
1.8.4.5
2.6.1.5.3
6.1.9.10.2
5.4.3.6
Adminim tahminimi yazdım. Ama henüz göremedim burada.acaba eline ulaşmadı mi?
Bulamadim cepten bakiyorum. Tekrar gonderin lutfen.
Flash…flash…flash… Siz degerli banko tahminler takipcileri icin radyocunun ekürusi pepe nin ilgililerine ulasilmistir. Hipidromdan canli baglanti son dakika haberleri ve tiyosu veya kupon gelebilir. Gelmeyedebilir. :)) gelirse paylasicam
Bekliyoruz bombaları Bombacı reis :)
Valla çok uzun Yorumlu yazmıştım o zaman oynadigim kuponu gondereyim artık napalım. Bu seferde böyle olsun
1.ayak 8.4.2.3
2.ayak çalışmalarında yerinde duramiyan dün sabahki galobunu acemi kot pantolonlu aprantiyle 800ü 53 yapan ve bugün usta Jokey A.ÇELİK ile.start alan 3 numarali KALANTOR un kazanacağını düşünüyorum ama gelmezse is karışır.yazdikca at yazılır bu ayakta.
3.ayak süpriz olan ve bugün janjanlibir koşu beklediğim 5 numaralı PENGUEN başta olmak üzere 1.8.2. Siralamamdir
4.ayak 6.2.1.3.4
5.ayak GUMBURGUMBUR geçilirse 6 numaralı TANATAR ve 2 numaralı BAYDARSAH tarafından geçilir ben ucunude yazdım
6.ayak bugün için en karışık ayak gibi gözüküyor ama.benim tekim.bu ayakta Avrupanın sampiyonu babası ve yılın en iyi.kisragi seçilen annesini bu yarışta utandirmayacagini düşündüğüm 8 numaralı OGHUZ benim en sağlam Bankomdur..
Bol şanslar herkese
Bol şans sayın admin kazançlı ve keyifli bir Pazar olsun
Bana gelen kupon şöyle (1 ayak: 1-2-3-4-5-7-8) (2.ayak: 3-6-10) (3.ayak: 1-2-6-8) (4.ayak: 2-5-6) (5.ayak: 1 tek) (6.ayak: 2-3-4-8)
biraz aceleye geldi söyle bir kupon yatırdım
2.3.4
2.3.4.5.6.10
1.2.3.5.8
1.2.6
10
1.2.3.4.5.6
yine fotoda yırttık kuponu
Dünkü kadar vermez, her gün altımı bulunur:)
amaç bulmak admin :) neyse adanayı alırız sorun değil :))
Rastgele Ramazan :)
Şu kuponla alamadım admin altılıyı yine çok kötü kaçtı
2.4.6.7.9.11
2.4.5.6.8.9
1.2.4.5.6.8.10.12
1.4
11
1.8
Vay arkadaş kaçan paralara bak. 3 günde 120 bin liradan fazla.
sorma admin olmadık yerlerden şu ikramiyeleri kaçırıyoruz