3.KOŞU: Adana’da altılı zor bir koşu ile başlıyor, 4-ALATA formda bir isim startta kalmazsa etkili olur , 1-RED TORNADO aldığı kilodan da anlaşılacağı gibi bu rakiplerinden kalite , 5-CAT PEOPLE son koşu hariç çok iyi performans gösteren isimlerden ,zaten son koşusu uzun mesafe olup daha uygun mesafeye dönmüş durumda , 3-YOLDAŞKAYA , 6-SHUTKA , 7-DEMDEM form durumu iyi isimler. Bu kadar ismi yazmışken birkaç ismi de dışarıda bırakmamak daha mantıklı geldi bana , o yüzden altılıya HEPSİ diyerek başlayacağım.
4.KOŞU: Favorilerinden olduğu koşuda bekleyip sonlarda akışlı gelen 11-WEST LION gelişen kondisyonu ile kazanmaya yakın.Hem ahırı hem kan hattı göze batan üzerine de Özcan’ı alan 8-ROLLING THUNDER güzel çalışmaları ile ilk koşusuna rağmen yazılması gereken bir isim.7-MALKOÇHAN ve 10-VIVA FOREVER daha sonra değerlendirlebilecek isimler.
5.KOŞU: Derece olarak rakiplerinden daha iyi gözüken önde de kendisini fazla rahatsız edecek ismin bulunmadığı uygun grupta 2-CAYMAZ startla birlikte alacağı liderliği potaya kadar sürdürmesini beklediğim safkandır.Banko olarak tercih ediyorum.
6.KOŞU: Kumun klas isimlerinden 1-AKYAKA faul olmasaydı son koşusunu da sonlarda rakiplerinden diri gözükmesiyle kazanmıştı.Bana göre birinciliğin en güçlü adayı.5-OĞUZBOYLU ve 2-CEVHER bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda devreye girecek isimler.
7.KOŞU: 3-YALVAÇHAN , 4-SAYDAM ATEŞ , 1-BABA KIVIRCIK ve 2-CANKATAN diğer safkanlara göre ön planda koşuları olan safkanlar.Bir önceki koşusunda kuponları yırttıran 5-YALAZTOPU bomba.
8.KOŞU: 5-FLASH PAST artık kazanacak durumda olup grubun da uygunluğu ile tek yazılabilir. 4-DAY STORM ve 1-AGASSI sürpriz uğraşı verecek isimler.
ADANA
1.AYAK: HEPSİ
2.AYAK: 11,8,7,10
3.AYAK: 2
4.AYAK: 1,5,2
5.AYAK: 3,4,1,2,5
6.AYAK: 5 / 4,1
Herkese güzel ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim, şans yanınızda olsun.
