3. Kosu : Standart Handikap atı olan GENÇBERK (9) bugün H. Kaplan ile yarışacak, 14’te 3 yapan safkan zor kazanan bir isim ama yine de artan bir ivmede olup patlama yapabilir, kilosu da 50’ye kadar indi, favorim. Ağırlaşan kilosuna rağmen BİCEROĞLU (1) mesafede sonlarda gücü tükenmez ise iyi koşacaktır. Karaca’ların diğer atı ABHER (7), önde kaçacak atlardan ŞİFNE EFESİ (3), FORDTA TEK (5) ve TEKİNER (4) eklediklerim.
4. Kosu : Her sonuca açık bir koşu olacak. Tekrar İzmir çimine çıkacak olan YAHYAHAN (11) benim favorim. Özcan ile koşacak olan FİNAL (12), önde tempo yapmak isteyecek olan FRESH MONEY (18), pist ve mesafede iyi koşular yapan atlardan KOÇULAŞ (9), GALVATRON (13), ŞEHRİBAN (17), CRIMINAL (5) ve COOL IMAGE (10) öncelikli rakipleri. ÇAKIRIN KIZI (7), BAŞ BELA (6) ve CLOUD WALKER (14) daha sonra. Aradan başka at gelmez umarım, kendi atlarınız ile küçültebilirsiniz.
5. Kosu : Yine önde tempo vermesini beklediğim BEY KIZI (9) bu sefer kısalan mesafede bitirebilir, favorim. LEVENTHAN (4) rakibi.
6. Kosu : Zor bir yarış daha. Son yarışı ile DEV ADAM (2) yine iyi koşup kazanabilir, favori. AŞAN BABA (1) önde stili rakibinden kafayı alırsa bitirebilir.
7. Kosu : Binicisinin de tercihi ile KANEKO yavrusu CRAZY LION (10) kazanmasını beklediğim isimdir. Büyük kupon yapanlar BRAVE RUNNER (4) ekleyip rahat izler.
8. Kosu : Aradan sonra 2 yarış gören HANDSOME MAN (11) bugün iyi koşmasını beklediğim bir diğer isimdir.
ALTILI GANYAN
1.Ayak : 9-1-7-3-5-4
2.Ayak : 11-12-18-9-13-17-5-10 / 7-6-14
3.Ayak : 9-4
4.Ayak : 2-1-6-4-3-5
5.Ayak : 10 // 4
6.Ayak : 11
Bol şanslar Üstad