İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ
Bankotahminler.com tamamen ücretsiz bir altılı tahmin sitesidir.
-
1. AYAK
Gördüğü koşualar sonrası kendini bulan 1 – EMİRŞAH favorimiz. Son kazandığı koşudan sonra formunu ilerleten 3 – KRAL YOLU rakibidir. 4 – BAYRAMEMMİ plasede.
-
2. AYAK
Bir koşu gördükten sonra düzenli idmanda olan 2 – TUTASTE favorim. İki koşu gören ve son galobu saat kıran 12 – GÜLBADEM rakibidir. Daha sonra sırasıyla 11 – CENTİLMEN, 7 – MİRHABER, 5 OZİCAN, 4 – DİLEKKAYA, 1 – KURKUT ŞIVGA, 3 – BOLKARKIZI, 13 – SEVGİ ATEŞİ ve 9 – KAANKEREM.
-
3. AYAK
6 – YOLBULAN son koşusunda jokeyin teşviklerine hiç bir yerde cevap vermedi ve yarışı sonuncu bitirdi. Burada defalarca geçtiği rakipleri olmasına rağmen işlerinde bir düzelme göstermiyor.Bu sefer ibre Selim Kaya ile 3 – AYÇIRA’da. İki safkanda Ankara’da koşu görüp geldiler. Yol yorgunluğu sürprizi getirebilir. 1 – AKINCIHAN kuponlarda bulunmalı. Hepsi seçimi de ayrı bir tercih olabilir.
-
4. AYAK
Koşu gören 3 – KING RIVER eksik idmanlarına rağmen favorim, 8 – SERENARA sonlarda zorlansa da 2400m de iyi bir yarış çıkardı ve kazandı favoriye sert rakiptir. 7 – ONLY ve 4 – MIDAS TOUCH çok atta yazılabilir.
-
5. AYAK
1 – BABÜR banko. 10 – MEYDAN rakibidir. Sürpriz arayanalar için 11 – MÜRVETİM ve 12 – SUMAVİSİ.
-
6. AYAK
2 – İPEKALA startta fazla oyalanmazsa kazanır. Rakipler ise sırasıyla 5 – ÖZGÜLEN, 14 – OKİNAWA, 13 – MORIŞIK, 8 – ABAKAY, 4 – VOKAL, 6 – ŞEVALKIZI, 16 – ZARALI SULTAN, 10 – BURUK KIZI ve 3 – SENNU yazılabilir.
BOL ŞANSLAR
| 1. Ayak |
2. Ayak |
3. Ayak |
4. Ayak |
5. Ayak |
6. Ayak |
|
|
|
|
|
|
|
GENİŞ ALTILI KUPONU
90 TL
| 1. Ayak |
2. Ayak |
3. Ayak |
4. Ayak |
5. Ayak |
6. Ayak |
|
|
|
|
|
|
|