İzmir 1. altılı ganyan tahminleri.
1. koşu: Bu koşuya DB ilavesiyle katılacak NİŞANLI KIZ, son yarışı olumlu GÖZALAN, yarış tecrübesini koştukça kazanan DİKOĞLU, aşama içerisindeki GÜRSOY, eküri destekli VEGOOL ve son yarışında mesafe istediğini belli eden KARAGÜN DOSTUM ilk ayak için yeterli olur düşüncesindeyim. SIRALAMAM: 12-3-2-4-14-7
2. koşu: Kantarmasını çok iyi tanıyan ve aprantisinin tercihiyle KOŞANGÜZEL bir çırpıda bitirebilir.Buradaki bir çok rakibini daha önce geride bırakmış BİTİRİM KARINCA aprantisi iyi idare edebilirse ikinci şanslı atım. Küçük altılılar için bu iki at yeterli olur kanısındayım. Rakip olarak ise BÜREBEY ve SOYLU KRAL öneriyorum.
SIRALAMAM: 3-1 // 2-8
3. koşu: Mesafenin kısalmasıyla ve O.Öztürk’ ün bizzat hazırladığı DESTİÇAĞ bu günkü ilk bankomdur.
SIRALAMAM: // 1 //
4. koşu : Son yarışında hücumda geç kalan formda ekürisiyle SONSUZLUK, çime yatkın pedigrisiyle USCAN, D.Palaur’la GÜNALIMTAY, Mertadam’ın anne kardeşi ekürileriyle HAKEDEN ve ahır ekibinin büyük umutlar beslediği ŞARK GÜNEŞİ bu ayak için yeterli olu kanaatindeyim.
SIRALAMAM: 7-8-11-12-14
5. koşu: Bana göre günün en zor yarışı. 16 numaralı TEA SPOON’ u yeriniz varsa mutlaka ve mutlaka altılınıza ilave ediniz..
SIRALAMAM: 16-6-8-1-7-12-2-11-13-14
6. koşu: Bu gurubun üzerindeki performansıyla rakiplerini geride bırakmasını beklediğim SELÇUKOĞLU ikinci bankomdur.
Herkese bol şanslar…