1.AYAK: Derece 2 SAGARMATA dese de o yarışta büyük sürpriz yapması bu yarış için tam güven vermedi. 4 EYLÜLÜMCAN, 1 UÇAN ABLA, 3 UÇAN NAZ, 9 UÇAN ŞİMŞEK rakip sıralaması olup sürpriz arayacağım.
2.AYAK: Tempolu geçmesini beklediğim yarışta etkili sprinti ile 1 PADRE PADRONE’nin kazanmasını bekliyorum.
3.AYAK: Bu mesafede tek başına kaçan Hasafeti’de geçmesini bilen 3 FINESSE, Corcovado’nun da olduğu yarışta daha da şanslı görüyorum. Ara sonrası kazanırken iyi gözüken 6 VICTORY IS OURS devam eden formu ile sürprizde.
4.AYAK: 3 RHYTHM DIVINE temposunu buldu ve çok iyi koşular çıkartıyor. Çok uzak ihtimal gözükse de 2 BİRDELLO sürprizde oyunumda olacak. Madem sürpriz aradım plase 1 SHARPA’yı da ekliyorum.
5.AYAK: İlk defa koşacak 2 yaşlı İngilizlerin koşusunda 6 GIANGUIR’un galopları rakiplerine göre bir tık daha iyi. Galop görünümünü de beğendiğim bu isim 2. bankom olacak.
6.AYAK: 1 ROCKABYE 50 günlük arada çok iyi çalışmalara imza attı, uygun grupta favorim. Formda 8 DOĞA KANUNU, 5 SENSİZİM ve son yarışları kötü olsa da uygun kg ile 12 TORPEDO rakipleridir. İstanbul’da ilk defa koşacak 9 SHARE TOGETHER sürprizde.
KUPON
2-4-1-3-9 / H
1
3-6
3-2-1
6
1-8-5-12-9
