1.Ayak: Bursa’da kazandıkları koşular sonrası iyi durumlarını devam ettiren ağır kilosuna rağmen MOON BABY (2) ve MY PARADİSE (7) birlikte şans verdiğim isimler. Eksik koşmaları halinde YURDAKAN (4) ve BLACK FOX (1) devreye girecektir.
2.Ayak: Kocaeli’deki istikrarlı durumlarıyla PERFECTUS (10) ve OĞLUM OZAN (11) koşuyu kazanmaya en yakın safkanlar. Son yarışını ölçü almadığım TURKISH EMPIRE (5) sıkı rakip olacaktır. Son galobunu beğendiğim SADIK AĞA (3) ve ihmale gelmeyeceğini düşündüğüm HERO ADMIRAL (2) hata kollayacaklardır.
3.Ayak: Biri dışında tüm safkanların şansı olduğunu düşündüğüm yarışta sıralamam şablondadır.
4.Ayak: Uzun aradan sonra yarış görüp nefes açan kaliteli at DEMİRDÖVEN (4) bu grubu rahat geçecektir. Bankom.
5.Ayak: Maiden yarışta KUTLUKHAN (4), KASHMIR (3) ve BEDİNUR (5) arasında ki mücadele birinciyi belirleyecektir.
6.Ayak: KÜLÜNKOĞLU (3) ideal mesafesinde ekürisi ile birlikte bu gruba üstünlük sağlayacaktır. Alternatif bankom. Rakip isteyenler 6 boy geç çıktığı son yarışı ölçü olmayan GIFTED AKAY (7), etkili jokeyiyle GÖZÜM KALDI (4), bu grupla baş edebilecek AKJOLTOI (1) ve BRACCIOFERRO (2)‘yu değerlendirebilirler.
Altılı Şablonum
1.ayak:2,7,4,1
2.ayak:10,11,5,3,2
3.ayak:4,5,3,2,1
4.ayak:4 tek
5.ayak:4,3,5
6.ayak:3 tek/7,4,1,2
Kupon tutarı : 18 tl ( Son ayak 7,4,1,2 tercihiyle 90 tl olmaktadır.)
Herkese bol şans.