Herkese bol şanslar dileyerek başlayayım..Sevgili adminim önce senin müsaadenle bugün bu sayfada jübilemi yapayım.Son zamanlarda hem yorgunluk, hem iş yoğunluğu beni bir müddet ara verme düşüncesine itti. Hem size hem başta yazar arkadaşlar olmak üzere paylaşımları ile bizimle beraber olan tüm dostlara teşekkür ediyor, sağlıklı ve şanslı günler diliyorum.İleride bir gün umarım tekrar bir arda oluruz.Kalın sağlıcakla…
1.KOŞU: Startta takılmazsa 3-BRENDON CONRAD’dan etkili bir koşu bekliyorum. 1-AYBARS malum zaten bu grubun üzerinde bir isim. Sonlarda etkili gelecek 6-SEMİH BEY eklemesi yaparak bu koşuyu geçiyorum.
2.KOŞU: 4-ÇETREFİLLİ özellikle çim pistte daha iyi koşular çıkarmasını beklediğim bir isim.İki aylık bir aradan sonra piste dönecek olan 2-AIR HAWK eklediğim isim.
3.KOŞU: 4 yaşlı arap taylarının 1200 metre mesafeli koşusunda 7-GÖZDESULTAN eğer startta oyalanmazsa kazanma şansı bir hayli fazla..Eküri desteği de olan safkan banko tercihim olacak.
4.KOŞU: Maiden koşuda 5-LET CROPS LAUGH ve ilk kez koşacak olsa da uzun zamandır hazırlanan 4-SECRET AGENT rakiplerine göre öne çıkan taylar. 6-GADEMBU , 9-NEW MOON ve 10-ŞİRA bu iki tayın eksiklerini değerlendirmek isteyecek.
5.KOŞU: 2-GÜLDÜRENKIZ iki aya yakın ara verdi. Dinçlikle etkili koşamasını beklediğim safkan favorim. 7-SAYDAM ATEŞ , 5-TATLI ÜÇAR ve 8-YABAN ARISI rakip isimler.3-AÇIK KIRMIZI ve 9-DURULAY sürpriz isimler.
6.KOŞU: 1-SON OĞUL çok formda bir isim..Özellikle süratli giden yarışlarda sonlarda çok etkili oluyor. 7-YİĞİTKARDEŞ ve 6-KADHAN sonraki ihtimaller. 3-ÖZBATU ve 4-TUNÇDAĞ eklediklerim.
Herkese bol şanslar.
ANKARA 1
1.AYAK: 3,1,6
2.AYAK: 4,2
3.AYAK: 7
4.AYAK: 5,4,6,9,10
5.AYAK: 2,7,5,8,3,9
6.AYAK: 1,7,6,3,4
