3.KOŞU: Sert rakiplerini geride bıraktığı koşusuyla 3-SARPTAY ve son koşusuna göre daha uygun kilo ile start alacak olan 4-SHARP GLASS öncelikli isimler…5-JONAH HEX bu iki safkanın rakibi olur..Koşunun sürprizini boş kilolu 9-MAMBA MENTALITY yapabilir.
4.KOŞU: Aradan dönecek olmalarına rağmen 2-CANCANER ve 1-BERKTİMUR ön planda gördüğüm isimler…8-KURTOBA sürpriz…
5.KOŞU: Son yarışında düzlükte liderliği almışken sonlarda dışından güçlü gelen rakibine direnemeyip ikinci kalan 3-EURO POWER kazanmasını beklediğim isim olacak.
6.KOŞU: Ekürisi ile birlikte start alacak olan formda isim 1-CANIMKARDEŞİM biraz ağır kiloya rağmen bir kez daha kazanabilir… 4-PEKALP ve 2-DEMİRBERKE öncelikli rakipleri….
7.KOŞU: Yarış gören 6-ÖMÜRÜNOĞLU bu kez daha hazırlıklı olup kazanmaya yakın.
8.KOŞU: 4-DALİ APOLARİN , 7-GOSPODIN , 12-NİSANUR HATIRASI ve 2-KUMTEPER ayrımsız değerlendirdiğim isimler…10-MANİPÜLATÖR ve 6-GOLDEN JET sürpriz.
Herkese bol şanslar
ADANA
1.AYAK: 3,4,5,9
2.AYAK: 2,1,8
3.AYAK: 3
4.AYAK: 1,4,2
5.AYAK: 6
6.AYAK: 4,7,12,2,10,6
