Selamlar herkese Kocaeli altılı tahminlerim şu şekildedir.
1.AYAK: Son yarışlarında başarılı performans görünmese de kazanacak kadar formda olan safkanlar var. Program oldukça zorlu ve bu ayağı iyi etüd etmiş ve şansına da güvenen arkadaşlara tek tercihlerini ilk ayaktan yapmalarını tavsiye ederim. Son üç yarışını da çim koşan safkan sevdiği pist ve mesafede sahne olacak. Son yarışlarına aldırış etmediğim safkan bu grubu rahat geride bırakabilir. (3) CHİCAGO ilk safkanımdır. Yine son yarışını çim koşan ve benim aldırış etmediğim (2) DİDİ KOÇİ ikinci şans verdiğim isimdir. Geriye kalan isimler arasında son bir isme daha şans verip bırakıyorum. Bu isim (1) HARPUTLU dur.
2.AYAK: 4 ve yukarı Arap’ların yamak koşusunun hakkı aslında hepsi gibi duruyor. Ancak ilk ayagi tek olarak nedense riske edemeyince haliyle tercih yapmak durumundayım. Gelişen formu ile (5) SELAYATLI ilk safkanım. Son yarışlarında ki başarılı performansları ile (3) YOL AŞAN ve (9) GÖRÜNTÜ sonraki iki ihtimalim. Yarışın supriz isimleri olarak (6) NASİBİN, (8) ŞANSI BOL ve (11) NURLUTAC a şans vereceğim.
3.AYAK: Son derece vasat durumda ki safkanların mücadelesinde ilk şans vereceğim isim (2) ÇETİNBABA dır. Sonra ki tercihim ise (9) KIZAGAN ve (10) LAŞİNKAY dır. Eküri avantajı ile (1) BEDRİ yine şans vereceğim dördüncü isimdir.
4.AYAK: Yine birbirine son derece yakın safkanların mücadelesinde yarışın üç safkan arasında geçmesini bekliyorum. (2) SİNKIZI öncelikli tercihim olup rakip gördüğüm isimler ise (1) MEAN OF LİFE ve (4) FAIRY DANCER dır.
5.AYAK: (1) TİME ATTACK, (2) BARRERA, (3) RAZİYE ANA ve (4) ADONİSİM benim eşit şans verdiğim isimlerdir.
6.AYAK: Yarışın iki isim arasında geçmesini bekliyorum. Bu safkanlar (6) İAN TAPP ve (8) OĞLUM OZAN. Bu iki safkanın dışında yazmaya kalkarsak yazmalara doymayız gibi geliyor. Burada belki fazlaca risk alacağım ancak bütçem dahilinde tek geçmek zorundayım. Rakibine oranla siklet avantajını değerlendirmesini beklediğim (8) numaralı OĞLUM OZAN bu zorlu mücadele de BANKOM DUR.
1.AYAK: 3-2-1
2.AYAK: 5-3-9-6-8-11
3.AYAK: 2-9-10-1-5
4.AYAK: 2-1-4
5.AYAK: 1-2-3-4
6.AYAK: 8 TEK
NOT: 3. Ayakta (5) numaralı RECEPCAN kupona ilave olmuştur. (Saat: 17.15)