1.KOŞU: Son koşusunda iyi bir performans gösteren 2-BOZAĞA ve Bursa’daki yarışında sonlarda çok kuvvetli gelmesi kazanmasına yetmeyen 4-KORAY arasında mücadele olur görüşündeyim.
2.KOŞU: 2-SÜLÜNBİKE ve 6-ROMANOLUR ağır basan isimler.
3.KOŞU: İzmir’deki koşularını çok beğendiğim 2-BRAVE RUNNER favorim. 4-HYPER LOOP ve 3-CAPTAINS KEY rakipleri olacak isimler.
4.KOŞU: Sonlarda güçlü gelen 3-AĞRI KASIRGASI , 4-HARPUT RÜZGARI ve 5-UĞUR BUBAM önde gördüğüm safkanlar olsa da kilosu boşalan 8-MISS PERFECT ve formda isim 7-MAICON eklediğim isimler olacak.
5.KOŞU: Sürprize müsait gördüğüm bir koşu..6-ALTINBARTIN , 5-İLSUM , 1-AĞRI ŞAHI , 4-ATEŞİN KIZI , 10-HAVZALI ve 7-ATAÇHAN koşu içinde şanslı gördüğüm safkanlar.
6.KOŞU: 5-BEKLENEN önlerde götüreceği koşuyu rakiplerine direnerek kazanmaya yakın. At yazma şansı olanlar 8-LA QUERDA ekleyebilirler.
İSTANBUL I
1.AYAK: 2,4
2.AYAK: 2,6
3.AYAK: 2,4,3
4.AYAK: 3,4,5,8,7
5.AYAK: 6,5,1,4,10,7
6.AYAK: 5 / 8
