4. Koşu : Güzel hazırlıkları ile LADY SNOW (7) favori. Tekrar O.Atmaca ile yarışacak olan BORN OF FIRE (2), MY GÖKSU (10), HIGH LEVEL (5) ve aradan sonraki yarışında bu sefer çime çıkan MISS NİLÜFER (9) rakipler.
5. Koşu : Sevdiği pistte binicisi ile BABA MUZO (4) kazanmasını beklediğim isimdir.
6. Koşu : Kocaeli’de son koştuğu gruba göre daha uygun rakiplerle koşacak olan TURGAYBAŞKAN (3) kazanmasını beklediğim isimdir.
7. Koşu : Son yarıştaki hüsrandan sonra burada kaybetmeyeceğini düşündüğüm FOR THE KING (4) kazanmasını beklediğim isimdir.
8. Koşu : İzmir’den iyi durumda gelen NATALIE (9) favori. GÜRBÜZÜN GÜLÜ (5), GÜZ PINARI (6) ve PRENSESUTKUN (12) eklediklerim.
9. Koşu : Mesafede etkili olmasını beklediğim EKİNER (3) favorim. KUZEN (4), BALDAĞI (8), COŞGEL (9) ve MY CEM(2) rakip gördüğüm isimdir.
2. ALTILI GANYAN
1.Ayak : 7-2-10-5-9
2.Ayak : 4
3.Ayak : 3
4.Ayak : 4
5.Ayak : 9-5-6-12
6.Ayak : 3-4-8-9-2