Bugünki korkunç ANKARA yarışlarından sonra şansımı Amerika yarışlarında değerlendirmeye karar verdim.
2. Kosu : Formda binicisi ile BIG TIME LADY (2) benim favorim. Çimci orjini ile HOME FOR CHRISTMAS (11), B C BELLE (6), PRETTY CLEVER (5), QUASHANA (4) ve ilk kez kapalı gözlük takacak olan U SHOULD B DANCING (10) benim eklediklerim.
3. Kosu : Mesafe itibari ile denk safkanların mücadelesinde MRS. ORB (7) u bunlardan bir adım önde görüyorum. Kaçıp bitirmeyi deneyecek olan RATAJKOWSKI (2) ve iyi hazırlanan eküriler LUCKY MOVE (6/5) rakipleri.
4. Kosu : Çıkan atlardan sonra burada ARTHUR’S HOPE (3) ALTERNATİF tekim. CAPTAIN BOMBASTIC (2), BIG ENGINE (6), TRIBECA (1) ve DUGOUT (4) risk almak istemeyenlere.
5. Kosu : Eğer son yarışındaki gibi acele etmez ise CROSS BORDER (8) kazanmasını beklediğim isimdir.
6. Kosu : Dişilerin AÇIK yarışında mesafede iyi durumda olan NEWLY MINTED (1) yine kazanmaya yakın isimdir. TIMELY TRADITION (9), FAIR REGIS (3), SPIN A YARN (7) ve OFFICER HUTCHY (2) rakipleri olur.
7. Kosu : 84 gün aradan dönen MR. BUFF (2) benim favorim. FUNNY GUY (3), CHESTERTOWN (4) ve SEA FOAM (7) rakipleri.
ALTILI GANYAN
1.Ayak : 2-11-6-5-4-10
2.Ayak : 7-2-(6/5)
3.Ayak : 3 // 2-6-1-4
4.Ayak : 8
5.Ayak : 1 // 9-3-7-2
6.Ayak : 2-3-4-7
