Selamlar herkese İzmir altılı tahminlerim şu şekildedir.
1.AYAK: 4 ve yukarı Arap’ların satış 1 koşusunda bende ön plana çıkan safkan (6) SERHASAN rakip gördüğüm isimler ise (2) SOYLU KRAL ve (4) BORAHAN BEY dir.
2.AYAK: 3 yaş ingilizlerin maiden mücadelesinde ilk koştuğu şartlı 1 yarışta yine Mehmet Kaya ile koşan bu yarışta da aynı pilotla sahne alacak olan (3) BEY FIRAT ilk safkanım. Çalışmalarını bizzat İlker Soyad ın kendisinin yaptırdığı ve Kuyumciyan’ların (16) ZARTAR ikinci safkanım. Ayağına seri birçok safkanın bulunduğu yarışta son düzlüğe kadar yıpranmadan gelirse söz sahibi olacağını düşündüğüm bir başka safkan ise (11) SKY NET. Bu yarış için diğer şans verdiğim isimler ise şablonumda olacaktır.
3.AYAK: Ağır favori çıkacak olan (1) BARSKAN elbette alternatif BANKOM dur. Karataş farkı ile (3) KARA ÇİVİ yarım saniye daha iyi koşsa rakibi de yarım saniye kötü performans gösterse yarış mahkemede biter :) iki safkana şans veriyorum.
4.AYAK: İlk yarışında safkanı tanıyan ikinci yarısında da photalayan sihirbazla (1) PRECİOUS JEWEL yine alternatif BANKOM olup ilk safkanımdır. Rakip gördüğüm isim (6) TRİPLE CROWN dur. Biraz daha ikramiye ye gidecek olursak tercihim olurda bu iki rakip birbirine takılır son düzlükte de fırsatını bulursa (2) BADEGÜL ve (3) DOLCE devreye girer diyorum.
5.AYAK: (6) SUN BURN ve (5) NORTH VALLEY arasında görünen mücadeleye (1) SELÇUKOGLU katılabilir. Bu 3 safkanın da eksik koşması durumunda -ki ne kadar olur bilmiyorum- (8) NERUDA ve (2) ADONOSİM devreye girebilir.
6.AYAK: Son iki yarışında da oldukça sert rakiplerden etkilenen safkanın eli kulağında. Rakip yok mu? elbette var ancak ben bu yarışta tek olarak denemek istiyorum. Artık rakiplerine üstünlüğünü kabul ettireceğini düşündüğüm (4) BABİ BANKOM DUR.
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 6-2-4
2.AYAK: 3-16-11-14-6-17-9
3.AYAK: 1-3
4.AYAK: 1-6-2-3
5.AYAK: 6-5-1-8-2
6.AYAK: 4 TEK