1.AYAK: 7 ZORLUAT, 9 yaşında olmasına rağmen çok iyi performans sergiliyor ve uygun grupta favorimdir. Kısa ara sonrası koşu gören 2 BOMBACAN iyi işlerle bu yarışa katılıyor. Favoriye sert rakiptir.
2.AYAK: Gördüğü koşular sonrasındaki 2.liği ve iyi hazırlıkları ile 2 ZEYTİNBAĞI favorim. 1 POMALİN kimseye karışmadan dış kulvardan koparsa ayırabilir. Bu ikili ile bırakıyorum.
3.AYAK: Yarış içinde sorun yaşamazsa 3 BABAARİF uygun grupta rahat alabilir. 1 LOKUM OĞLU sonraki ihtimal.
4.AYAK: İlk defa koşacak isimlerin koşusunda, Urfa’da 1000m yi 1.02 galop yaparak gelen 1 AĞIR ADAM favorimdir. Yine işlerine göre 4 KARA YAŞAR yakın rakibi.
5.AYAK: Öndeki liderlik mücadelesinin 4 HOSLİ’ye yarayacağını düşünüyorum, bankom.Rakip arayanlara son 3.lüğü ve sonrasındaki harika 600m galobu ile 6 DARK BOY öneririm.
6.AYAK: 1 LARVOTTO önceki yarışlarına nazaran gerileme döneminde gibi fakat grup uygun, favorimdir. 2 NİĞDE BEYİ, 4 FIRST SHADOW, 8 KING ÖMER ve 7 GREEN CASTLE rakipleridir.
KUPON
7-2
2-1
3-1
1-4
4
1-2-4-8-7
