Selamlar iyi Pazar’lar İstanbul altılı tahminlerim şu şekildedir.
1.ayak: Birçok safkan pırıl pırıl görüntü içinde ayrıca da ilgililerinin safkanların üzerinde titrediği ve heyecanla gelecekte olacakları yeri beklediği kesin. İlk bakışta tabi ki tercihim (10) numaralı SATRAP olacak. Bu safkan için sanki kendi atımmış gibi heyecanlıyım. Sonra ki gözüme çarpan isimler (6) numaralı PASTORAL SENFONİ ve (2) numaralı HAYAL TUFANI. Bu üç safkanın ayırmadan bulundurma taraftarıyım. (8) RHYTHM CHOREOGRAP rakip (5) MY PRIDE Süpriz. Bu 8 numaralı ata bu ismi çok mu aramışlar bilemedim kabus gibi :)
2.ayak: Son yarışında RUN FOR RÜYA, TIMETOSAYGOODBYE önünde safkandan bahsetmiş her yarış daha iyi oluyor demiştim. Dediğim gibi de koştu ikinci gelmiş olsa da 100 handikaplı bu safkanları ekarte etti. Her ne kadar burası çim olmasa da tutarlı olmak adına da (7) numaralı DIRTY GIRL uygun sikletiyle bir kez daha ilk safkanım. (1) ÇIKSALIN ilk rakip, (2) WINNER FACE daha sonra, (6) LUALUA Süpriz.
3.ayak: Safkanda nasıl bir sorun var bilmiyorum. Bildiğim şey bu profesyonel insanların üstesinden gelmesi gerektiği. Niye sorun var diyorum ? Çünkü beklentimi bir türlü karşılamıyor. Safkanın çok üst sınıf olduğuna eminim ve neredeyse sezon bitecek bir galibiyetle sezonu kapatacak. Ben buna pek ihtimal vermiyorum. Bu arada rakibi de FİNESSE yok diyip toynaklarını ovuşturmasın. O yoksa (1) numaralı GAZIBORA KHAN var ilk safkanım. (2) HASAFET rakip,
4.ayak: Bir çok A-plus safkanın yer almadığı mücadelede öyle tahmin ediyorum (6) TATVAN İNCİSİ ilk safkan çıkacaktır. Rakip (9) RHYTHM DIVINE.
5.ayak: Yağmur yağmasına gerek yok. İlgilileri çaktırmadan pisti sulasa bu mesafede bu rakipler önünde rahat gelir :) işin şakası bir tarafa rakiplerinden bir tık üstün olduğuna inandığım safkan son düzlüğe yeteri avansla girerse yakalanmaz (2) numaralı KHOR KALBA ilk safkanım. Bu senaryo da herkes ikincilik için koşmayacağına göre eğer kabul edersen (7) ASHRAQA bu görev bence sana düşüyor. Bu safkan son düzlükten önce yeteri presi yaparsa bu defa da arka geupta (1) PAN REKA ilk gaza gelecek isim olacaktır. Burada pusu da bekleyeceğine inandığım iki isim var bir tanesi başarısız koşuları sonrasında bir süre geri çekilen ve son yarışında sanki tamam sinyali veren (3) BELEKİ bir diğeri ise Müslüm Çelik :) mesafe uymasa da safkanı çok iyi tanıdığına inanıyor ve sanki bu yarışta bir güzellik düşündüğüne inanıyorum (6) VICTORY FLIGHT son tercihim.
6.ayak: Safkanın inanılmaz kötü bir görüntüsü var. Muhtemelen çok geri planda çıkacaktır. Ancak bu ayağı kalabalık geçmek isteyenlere bu yarışla birlikte (7) numaralı ŞENALPHAN ismine şans vermesini tavsiye ederim. Bol şanslar.
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.ayak: 10-6-2-8-5
2.ayak: 7-1-2-6
3.ayak: 1-2
4.ayak: 6-9
5.ayak: 2-1-3-7-6
6.ayak: 7-10-4-5-2