1.AYAK: 6 ALLIYARİM, 5 LOLAN GÜZELİ ve müsait kilo ile koşacak 8 KIZILYAR bu zorlu koşuda favorilerim. Son yarışları iyi olmasa da güzel çalışmalara sahip 3 EFİL EFİL ve ara sonrası koşu gören 2 MAHPERVERKIZ sonraki ihtimaller.
2.AYAK: 7 GOLDMARK devam eden formu ile banko tercihim olacak. Risk alma sebebim ise koşunun her sonuca açık olması.
3.AYAK: 1 ANAYURT ve 5 OĞLUM SERKAN ikilisi ön planda gözükse de 4 MEHTAR bu ikiliye diş geçirebilir. 8 KISRAK GÜZELİ önde boş kalırsa bomba yapabilir.
4.AYAK: 3 CESURHALİM maiden dan çıkmaya yakın isim. 2 BİRUMUT sentetikte varlık gösteremese de ilk Bursa yarışında güzel galopları ile favoriye rakiptir. 1 ARAPMAN, 7 ŞAŞKIN, 9 ATEŞ KARINCA çok atta düşünülebilir.
5.AYAK: 5 MINE OF FIRE bu sene geçen seneki performansını yakalayamadı ve 4. aydan sonra tekrar ara verdi. 7. ayda tempo verdiği koşuda bu gruba göre güzel bir 5.lik aldı. Koşu sonrası galoplarında da iyi gözüken bu isim favorimdir. Kısa ara sonrası yarışı tatminkar 8 NIPPON ve yine geçen seneki performansını aratan 10 OGEY rakipleridir.
Güncelleme: Nipoon’u ve Ogey’ibir koşu daha beklemeye karar verdim. Mine Of Fire banko bırakıyorum.
6.AYAK: 2 DOKUZAĞAÇ derece form grafiğinde önde gözüküyor. 3 CEASAR iyi devam ediyor, favori kadar şansını yüksek görüyorum. Bursa’dan gelecek olan 7 DOKTORAT bu ikiliye rakiptir. Daha önce dinç girdiği koşuda iyi sonuç alan 9 POWER OF ANGELS, verdiği araya rağmen iyi çalışmalara sahip. Yine iyi işleri ile 11 GÖKHAN EFE ile beraber sürpriz tercihlerim.
KUPON
6-5-8-3-2
7
1-5-4 // 8
3 // 2-1-7-9
5
2-3-7 // 9-1
