1. KOŞU: Çok kötü yarışının ardından 1 ayı aşkın dinlendirilen (7) ALİDEV, önde rahatsız edilecek olsa da favorim.
2. KOŞU: Ciddi rakiplerini daha önce geçmeyi başaran (9) NEŞETİM’e ilk şansı veriyorum. Çıkıp bitirmeye çalışacak (1) DEDEMANBEYİ artan kondisyonuyla rakiplerine direbilir. İstikrarlı isimler (5) HÜROĞLU ile (3) GECE KUŞU ve son olarak da (6) KAYRABEY yazıyorum.
3. KOŞU: Yakın koşacak olsa da artan kondisyonuyla sonlarda etkili gelecek (4) ARKANSAS SOUL kazanmaya yakın gördüğüm at.
4. KOŞU: Günün ağır favorisi çıkması muhtemel (1) MANİDAR’ın yanına (4) BOĞAZLI’yı yazdım.
5. KOŞU: Ön planda olacak (2) DEMİRBAŞ – (6) SERABIM ikilisi birbirini yıpratırsa diğer atların şansı artar, sıralamam şablonda.
6: KOŞU: (1) BÜYÜKDÜŞÜN bir solukta bitirmeye çalışacak ama işinin kolay olmadığını düşünüyorum. Tempo işine gelecek (4) NİNOŞUN OĞLU, uzun ara sonrası iyi koşan potansiyelli (8) KIRKBİRLİCAN ve (6) BABAMENDUH ile kapanışı yapıyorum.
ALTILIM
1.AYAK: 7,4,1,5,2
2.AYAK: 9,1,5,3,6
3.AYAK: 4
4.AYAK: 1/4
5.AYAK: 2,6,5,3,4
6.AYAK: 1,4,8,6
Bol şanslar
Teşekkürler adminim, sana da bol şans
Ufak bi değişiklikle kuponunu oynadım. Rastgelsin.
1.Ayak : 1,2,3,4,6,7
2.Ayak : 1,3,9
3.Ayak : 4
4.Ayak : 1,4
5.Ayak : 2,5,6
6.Ayak : 1,4,6,8
Bol şans
Teşekkürler, keyifli bir gün olur umarım.
2. ayak 6 yı görmemişim kuponunda. Kısmet.
iyi olmuş zarar azalmış. arkansas sprinte kalkmamak için çok uğraştı
yarışı yeni izledim, 4. ayakta faul yok mu bana mı var geldi
Kupon yatınca takip etmedim :) Şimdi izledim yok gibi gözüküyor.
200 e girilirken vardı faul evet.Bama göre tabii..
televizyondan izleyemedim ama bana da öyle geldi