1.AYAK: Zorlu bir koşu ile ilk ayak başlayacak. Aynı şekilde zorlu bir tek ile oyuna başlıyorum. Son koşusunu 2.5 ay önce koşan, orada elde ettiği 4.lüğü grup için yeterli gözüken ve Şubat ayında da yaptığı işlerinde ilerleme kaydeden 4 – TUĞBEY bankom.
2.AYAK: İstikrarsız grupta, ilk uzun mesafe deneyimi olan çok isim var ve apranti koşusu. Böyle bir grupta, 4 – BURGU maiden dan çıktığı yarışındaki derecesi ve sonraki galobu ile tekrar kazanır gözüküyor. Aksi durum ise her sonuca açık. Burada da risk alarak 4 – BURGU banko bırakıyorum.
3.AYAK: Süratli isim 1 – BERTHOLD, bu grubu 1400m’de kolay geçmişti. Muhtemelen büyük favori çıkacak ismi 2 – ALTIN KOP ile yıkmaya çalışacağım.
4.AYAK: Güzel form tutan 8 – STORM LIFE uzun mesafede de iş yapacaktır, favorim. Uzun mesafe tecrübesi olan 1 – BABY RICH ilk rakibidir. 2 – CASAMIRO, 3 – KEDİM ve 7 – ORPHAN GIRL sonraki ihtimaller olup oyunda hepsi diyerek sürpriz arıyorum.
5.AYAK: Son yarışı ölçü olmayan 1 – HALİLŞAH favorim. Toparlanmaya başlayan 2 – NOBEL PRINCESS ve son iki koşusunu kazanan 8 – LUCKY FALCON uygun kilosu ile favoriye rakiplerdir. Sevdiği pistte ters bir koşu çıkarabilecek 7 – SPLENDOR, yine uygun kg ile 6 – FALEZ, işlerinde iyi gözükmese de 5 – FOREST EAGLE sürpriz tercihlerim.
6.AYAK: Koşu gören 5 – RUNNER CAT uygun grupta favorim. Kalitesi ile 4 – MAKTAYMAN ve güzel formu ile 2 – DEUCALION favoriye rakiplerdir.
Özellikle ilk ayağı geçebilirse zevkli bir oyun olabilir. Herkese bol şanslar.
Kupon
4
4
1-2
8-1-2-3-7-5-4-6
1-2-8-7-6-5-4-3
5-4-2
