Selamlar herkese izmir altılı tahminlerim şu şekilde.
KIZILHAN: Son yarışında sulu pistte tutunmakta oldukça zorlandı kafayı almak İçin haddinden fazla efor sarfetmek zorunda kaldı. Bu yarışta sevdiği mesafede oldukça şanslı olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki safkanı düzeltmek için çok efor harcadılar güvenmeseler bu kadar kısa sürede safkanı harcayacaklarını ve piste süreceklerini düşünmüyorum. Eksik koşması halinde çok sayıda safkan devreye girebilir. Ancak bir defa daha Mehmet Kayanın ısrarı ile tek olarak başlanabilir.
JEZEBEL: Son yarışında start ve deparlanma sorunu yaşayınca oldukça geride kaldı. Ancak pilotu safkana asılmadı ve rahat bıraktı. Bu da ilgililerin pek acelesi olmadığını safkana el bebek Gül bebek baktıklarının bir göstergesiydi. Son düzlüğe girilirken liderle arasında 30 metre fark vardı desem herhalde yanlış olmaz. Bence bu safkansız oyun olmayacağı gibi risk sevenler için bir başka tek adayı olur görüşündeyim.
NO REGRET: Öyle tahmin ediyorum agf de yüzde-5 e koşar. Ancak safkan ileride çok kazanacak burası riskli bir yer olsa da ve favori açık ara agf çıkacak olsa da sürpriz isteyenler için alternatiftir. İsim ilerisi içinde burada beklesin istedim.
AYDURU: Koşan safkanlar içinde enteresan bir isimmiş gibi bahsetmeye kayda değer bir isim yok. Zaten koştukları pistler – mesafeler – rakipler ortada. Bahsedilmesi gereken ismin AYDURU olduğuna inanıyorum. Tabi ki yine zor ancak ben safkanın son derece hazır olduğuna inanıyorum. Tavsiyem burada iyi bir performans sergilemese dahi sonra ki yarışlarda ihmal etmemekte fayda var. Her yerde can yakar.
AHMET ALİ: Yarın muhtemelen agf çıkacak. Koşacak olduğu rakiplerin uygunluğu, iyi pilotla buluşması ve 1600 ü bu takiplerle yakalaması safkan İçin yarışı tam hedef haline sokuyor. Agf de yakın ara sıralanması ve karışık görünmesi halinde ağır favorileri devirmek isteyen ve ikramiyeye oynamak isteyen oyuncular İçin oldukça güzel bir tek olabileceğine inanıyorum. Bol şanslar dilerim.
1.ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.ayak: 3 tek
2.ayak: 4-1-5-3-6
3.ayak: 5-1-4
4.ayak: 5-1
5.ayak: 1 tek
6.ayak: hepsi
tutar: 23 lira 10 kuruş
