3.KOŞU: Altılı zor bir koşu ile başlıyor, 17 handikaplı koşuda bir çok atın kazanma şansı var bana göre…Sentetik pistte farklı koşan 2-HALAY ve biraz zor kazanan bir safkan görüntüsünde olsa da 5-CAMBAZOĞLU ilk sıradan yer verdiğim isimler…Yazmaya kalktığım zaman bir-iki isim dışarıda kalacak ki buna da içim elvermedi..Dolayısı ile ben bu koşuya uzun uzun yorum yapmadan HEPSİ diyerek başlayacağım, favori kazanırsa da bahtımıza artık..
4.KOŞU: 1-JAVARNOK GOŞA son koşusunda son metrelerde çok güçlü geldi göz okşayan bir şekilde kazandı…Aynı koşudan gelen 3-KAFKAESQUE değişen jokeyi ile iddialı olabilecek isimlerden…2-HENNA GIRL’ün annesi Kınalı Kuzu sentetik pistte çok başarılı koşuları olan bir safkandı, bu safkana da bir çarpı atılmasından yanayım…Geçen yarış büyük sürpriz yapan 6-KADİFE KALE ve ilk kez sentetik pistte start alacak olan 4-BİNNAZ HANIM şans vereceğim diğer isimler.11-ÖZDETAY sürpriz.
5.KOŞU: Bir koşu önce 5 şartlı koşuda start alan 7-REAL TROUBLE o koşuda God Of War ve Halland’ı geride bırakmıştı ki bu isimler sonrasında KV galibiyetlere imza attılar.Sonrasında çim pistte üçüncülük yapan safkan tekrar döndüğü sentetikte Halis Karataş’la start alacak..Bir aksilik olmazsa kazanmasını beklediğim safkan benim banko tercihimdir.
6.KOŞU: 1-BAĞ BOZUMU sentetik pistte oldukça başarılı koşan bir isim.Daha sert rakipler yanında bile başarılı koşan safkan favorim.Kısa bir ara sonrası bu koşuya dinç girecek olan 7-HIGEBZ öncelikli rakip olarak gördüğüm isim.
7.KOŞU: Son yarışını çok da fazla zorlanmadan kazanan 1-HUMAN TORCH bir kez daha kazanmaya yakın görünüyor. Son katıldığı açık yarış performansını ölçü almadığım 2-GRAVITY OF LOVE ters bir koşu çıkarabilir.
8.KOŞU: Son haftalarda süper bir form yakalayan 4-TOYGARIM ve beş aylık ara sonrası yarış gören 3-MR BIG SHOT koşunun önde gelen isimleri olacak gibi….
Herkese bol şanslar
İSTANBUL
1.AYAK: HEPSİ
2.AYAK: 1,3,2,6,4,11
3.AYAK: 7
4.AYAK: 1,7
5.AYAK: 1,2
6.AYAK: 4,3
