1. KOŞU: 1 MASTER QUEEN iki koşu önce Bursa’da rahat kazanırken burası için çok fazla dursa da iki koşudur Kocaeli’nde adım atmadı. 3 ALWAYS LUCKY kısa ara sonrası koşularında pek bir varlık gösteremedi fakat grup kalitesine göre çok alakasız. 7 KAŞGARIN KIZI, Master Queen’in temposunu bozacak isim gibi duruyor ki son koşusunda kafaya çıkmadı bu da ayrı bir soru işareti. Yine en istikrarlı 2 MY QUEEN LOVE var, bu totoya rağmen grupta 62 kg almış. Özetle 3 yaşlılardan herhangi birisi bu saydığım isimleri geçebilecek gibi. Wasserfall özellikle AGF yanabilir. Hepsi ile başlıyorum. (Son ayakta bu koşu güncellendi)
2.KOŞU: 1 ROCKET RACCOON ilk koşusunu kazanırken M. Kaya son 400’e kadar elini oynatmadı at uzadı gitti. İşlerinde hala iyi gözüken isim favorimdir. 2 NOBLE WOMAN’da kafaya çıkacaksa işler biraz karışabilir. Rocket, Noble Woman ile son 400’e elde gelirse alacaktır kanaatimce. İlerleme kaydettiğini düşündüğüm 5 LEYLOŞ HANIM sprintinde geç kalmazsa sürpriz yapabilir. 4 THE FAMILY OF ADA mutlaka yazılır.
3.KOŞU: 4 KARIŞMA SEN koşunun tavşanı olacak gibi ve iyi kilo avantajı var. 2 LAST WHISPER arkasına yerleşip düzlükte arttırmaya çalışacak. Son anlamsız koşusuna rağmen 1 AQUAMARIN’de ilk metrelerde hızlanan koşuya ayak uydurmaya çalışacak. Bu gruptan ayakta kalacak isim 2 LAST WHISPER olmalı. Bankomdur.
4.KOŞU: 5 İZMİT ASLANI yine boşta kalarak önleri zorlayabilir. 7 AIRFIELD özlediği 1.liğe burada kavuşabilir. 4 PRINCE OF DANGER iyi durumuda fakat start sorunu var. 2 GRAND MISSION aprantisine rağmen denenebilir. 1 ROTOVATÖR, 3 GÜRPINARLI ve 6 ZİSİNO sonrası zaten ne kaldı geriye.
5.KOŞU: 1 PINAR AĞASI ve 2 AL TOLGA arasında görüyorum, dışına çıkarsa da bende yer kalmadı.
6.KOŞU: 4 BABAARİF son kolularına göre burayı alır gibi gözüküyor. 8 yaşında bir ata da son ayakta güvenmek yürek ister.
Kurgu için düşündüğüm iki tercihim var, ilk ayak tek veya burası tek. 10 WASSERFALL’ın son koşusunu tekrar izlediğimde fena başlamamasına rağmen iyi yer tutamaması ve toparlanana kadar yarış bitmesi, fakat sprintinde çok iyi gözükmesi ile tek atarak şansımı deneyeceğim.
Özetle kuponum
10 WASSERFALL
1-2-5-4
2 LAST WHISPER
Hepsi
1-2
4 // Hepsi
