1.AYAK: Kazandığı koşuyla bombayı patlatan 6 BABAEMİR, formda isim Afacan’ı geçen 3 KAFKASOĞLU ve sert grupta tabelası ile dikkat çeken 5 KUZEN favorilerim. Sevdiği mesafede uygun kg ile 10 BALDAĞI, gördüğü koşu sonrası güzel işleri ile 1 ARTİSEMRE, yükselen formu ile 2 EKİNER, orta şeker yarışları ile çimde sürpriz yapabilecek 8 MY CEM ve iyi durumunu yarışlarına yansıtamayan 11 BOTAN sonraki ihtimaller.
2.AYAK: 13 STRONGER ve 1 BABA SÜLO son yarışları ile maiden a veda etmeye en yakın isimler. 9 LADY MYTHICAL’ın ilk Bursa performansı güzeldi, bu ikiliye rakiptir. Çok atta rakipler şablonda.
3.AYAK: 7 ay aradan sonra Ankara’da koşu gören 9 MISAE, güçlü isimlerle tabela yaptı. Uygun grupta bankom.
4.AYAK: 1 ATAKAN ABİ, seri kazandıktan sonra sert gruplarda pek iş yapamadı. Uygun grupta yine kazanır gözüküyor, bankom.
5.AYAK: 1 ARTS MAN, başarılı kum koşuları sonrasında çim pistte de tabelaya girememesine rağmen iyi bir yarış çıkardı. Başka tekim olmasa tek oynardım. Pist ayırmayan 2 VILLAGE HOOF rakibidir. Gördüğü koşular sonrasında 8 URLA KARASI sonraki ihtimal.
6.AYAK: Zor koşuda sıralamam şablondadır.
KUPON
6-3-5-10-1-2-8-11
13-1-9 // 3-4-6-10-5-11
9
1
1 // 2-8
3-4-6-12-9-13-10
