1.AYAK: Orijini çok parlak gözüken 5 – STALLION FALCON 1000M galobundaki 1.01 derecesi ile bankom. Bu at start girişini yapamadığı koşmamıştır.
2.AYAK: Son koşuları ile toparlandığını belli eden 5 – ALİBEGİ favorim. 3 yaşlılığında 2 kere koşup kazanan ve bu sene 2 koşu kumda görerek nefes açan 6 – NECATİHAN rakibidir. 7 – KIZILTUĞLUM, 4 – PİRGEÇTİ, 3 – TURANHAN ve 2 – ASİLKAN çok atta diğer tercihlerim.
3.AYAK:2 – GÜZELKAYA son çim koşusunda çok büyük favoriydi fakat tabela dışında kaldı.Yeniden kum pistinde. Çok sık koşmasına rağmen formunda gözüküyor, bankom. 1 ay ara verip 1200m çim pistte ağır giden yarışı 1.22 ile kazanan 6 – KARACABEYASLANI ve dereceli galoplar çıkarmaya devam eden 7 – ÜSKÜP sürprizciler önerilerimdir.
4.AYAK:Formunu bulmuş gibi gözüken 6 – MY SECRET‘in kazanmasını bekliyorum.
5.AYAK:Koşu görüp nefes açan 8 – SPECIAL SWORD favorim. Uzun zamandır koşmamasına rağmen dinç gireceği koşuya iyi hazırlanan 7 – SHOPAHOLIC rakibidir. 4 – BIG BROWN ve 1 – BETİFERİ ilk rakipleri. Yeri olanlar için 3 – AKFIRAT ve 2 – STAR OF ROCK iyi durumları ile kazanmaya yakın isimler.
6.AYAK:3 – DELİ ÜNVEREN, 6 – TUTKUKAYA ve 10 – IŞIKSUN favorilerim. 2 – ANILKAYA ve ekürisi 9 – ZAFER YOLU, 5 – DRAMATİK ve 7 – TACİR sırasıyla diğer rakipleridir.
Bol şanslar
ALTILIM
5
5-6 /// 7-4-3-2
2 /// 6-7
6
8-7-4-1 /// 3-2
3-6-10- /// 2(9-8)-5-7
Yorumların ve teklerin çok iyi tebrik ederim bol şans
Tesekkurler. Basarili oluruz ins. Bol sanslar.
Adrian ve can911 gözlerimiz arıyor bi Telefon açarmsnz