1.KOŞU: Koşudaki favorim 3-SHI IS THE SHOW..Anneden kuma yatkın bir çok kardeşi olan Win River Win’in bu tayı, son iki koşusunda sonlarda güçlü ataklarla geldi..Uygun sayılabilecek grupta start alıyor, viraj sonrası çok gecikmeden yürürse kazanmaya yakın.Öncelikli rakibi 7-INVINCIBLE KNIGHT olacaktır.Bu koşuya kısa arayla gelecek olsa da düzenli galoplarla hazırlandı, son koşusunda önde kaçan safkanın hemen arkasında yer almış son 200 lerde temposu biraz düşünce zaten favori olan iki safkana geçilip 3.lükte kalmıştı.Bugün için Akın’la tempoyu iyi ayarlayıp virajdan sonra yarışı koparabilir.
2.KOŞU: Üç aylık ara sonrası katıldığı koşuyu tabiri caizse el oynatmadan sermayeli kazanan 2-ALİBEĞ koşunun net favorisi.Alternatif kuponlarda tek olarak da yazılabilir.Koşuya tempo verecek 1-UNZEN sonlarda güçlü sprintle gelebilen 3-ALPTUĞHAN ve sağı solu belli olmayan 5-ÖZBATU bu safkanın eksik koşmasını değerlendirmek isteyecek isimler.
3.KOŞU: Starttan tereddütlü çıkıp grubun gerisinde kaldığı ilk koşusunda başarısız gözüken, ikinci yarışında KV koşuya kaydolup daha güçlü ve hazır rakiplerine kafa tutmaya çalışsa da nefes probleminden etkilenince düzlükte temposu düşen 4-CALL ME CHAMP bu koşuda kazanmasını beklediğim isim.İdmanlarında da çok iyi görünen tay bankom.
4.KOŞU: 2-GÖKÇEBAYIR çimde maşallah katıldığı 10 koşunun 5 ini kazandı.Kendisi gibi formda bir ekürisi de var, doğal olarak favori hanesinde yer alacak.9-AGAH gubaz gibi stili bir rakibi olmasına karşın birkaç yarıştır takip ettiğim için yazacağım bir isim.8-DELİOĞLAN da formda isimlerden.10-KÜÇÜK DEMİRKIRIM ve 11-SARDUR boş kilo ile etkili olabilecek isimler.3-BEYAZADAM Müslüm’le eklediğim isim.
5.KOŞU: Sert gruptaki son koşusunu dikkate almadığım 8-SHORTY süratli gitmesini beklediğim koşuda sonlarda çok etkili olmasını bekeldiğim bir safkan.2-WHITE SPEAR da sprinter özelliği ile devreye girecektir.1-JUSTICE FOR ALL önde bekleyerek 2-3 takip edip virajda yüklenmesini beklediğim bir isim, bir çarpı da ona atıyorum.
6.KOŞU: Son yarışında beklenenin altında kalsa da 8-TUNÇDAĞ eküri desteği ile favorim.Kumda 8 de 5 yapan 1-AKLISELİMSİN ilk rakibi.Karataş’la deklare olan 3-BÜKEÇ ve 2-BORAKS şans verilmesi gereken isimler.7-POLATLI RÜZGARI ve 9-GOŞA da eklediğim isimler.
ANKARA 1
1.AYAK: 3,7
2.AYAK: 2/ 1,3,5
3.AYAK: 4
4.AYAK: 2,9,8,10,11,3
5.AYAK: 8,2,1,
6.AYAK: 8,1,3,2,7,9
