1.AYAK: Bir kaç yarıştır takip ettiğim 3 KULKIZI’nın başarısızlığını binici hatalarına ve koşu stiline bağlıyorum. Apranti binmese banko oynardım. Rakip olarak sadece son koşusuna göre değerlendireceğim yine riskli bir isim olacak. Son 2.liği oldukça başarılı ki kazanmış sayılacak bir koşu çıkaran 8 BİTLİS İNCİSİ.
2.AYAK: 7 TATMAR BEY ilk koşusundaki derecesi ile bu grubu geçmesi gerek. Alternatif bankom. 12 MAHİNURUM ve 1 DEMANKAN ekürileri dereceleri ile favoriye rakip isimler. 5 MAVİ SAKAL, 6 MEMOKATI, iyi işleri ile ilk defa çime çıkacak 14 YER ELMASI ve 3 HASANCANIM sürprizde.
3.AYAK: 3 WHITE DARKNESS’ın 1500 çimdeki performansı grubun üstünde gibi, bankom.
4.AYAK: Gördüğü koşuda harika br sprint ile dönüş yapan 7 TRACTOR sonrasında yaptığı işinde de canlı gözüküyordu. Bu tarz grupları seven 5 LUMINESCENCE ile beraber favorilerim. Grup koşulardan kv’ye bu sene de şartlı koşulara katılan 3 FULL THROTTLE için performans çözümlemek zor. Fakat galobunda o kadar iyiydi ki sürprizde oyunumda olacak.
5.AYAK: Eymenağa son koşusunda 15 boy yaparken koca grup neden kenter gibi koştu anlamadım. Tabloda ise Umutlu kazanır gözüküyor fakat güven vermedi. Akkuşbey var, eküriler var. Seçim yapmak zor, burayı ayrımsız hepsi bırakarak 2. ayaktaki alternatif bankomu kullanacağım.
6.AYAK: Derece ve galoba göre harmanlayıp son ayak sıralamamı şablona yazdım.
Şablon 2 bankoya dönünce ilk ayağa da sermaye kaldı. Gündüz güncellemesi gelecek.
KUPON
3-8
7
3
7-5-3
H
9-15-14-2-13-10-1
Güncel kuponum
1.Ayak
1 – PHILBERTA
2 – ÇAKIRIN KIZI
3 – KULKIZI
4 – LA PLATA
6 – MAMACITA BONITA
8 – BİTLİS İNCİSİ
2.Ayak
7 – TATMAR BEY
3.Ayak
3 – WHITE DARKNESS
4.Ayak
3 – FULL THROTTLE
5 – LUMINESCENCE
7 – TRACTOR
5.Ayak
1 – UMUTLU
2 – MAHZUNKRAL
3 – ACARER
4 – SALUKİ
5 – AKKUŞBEY
6 – EYMENAĞA
8 – RUSDAMAT
6.Ayak
1 – AĞABARAN
2 – BABA NASİP
9 – YAKIŞIR SANA
10 – BELİNAY HATUN
14 – KISRAK ŞAHI
15 – ULUDERYA
