3.KOŞU: İlk ayakta koşacak olan ingiliz safkanları arasında yarışı kopartıp rakiplerine aman aman bir durumda üstünlük sağlayacak isim bana göre yok, sıralamada gerilerde kalmış olsa da iyi koşmasını beklediğim ve ilk şans vereceğim dört isim cazip oranlarıyla KAPTAN CEM, MITTELMEER, FORTUNELLO ve ÖZAY SUZANNA olacaktır. Kalabalık tutmakta fayda olacak bu koşunun diğer iddialı olabilecek isimleri sırasıyla; ÇAYIRAĞASI, SÜPER SADİ, WARRIOR JUSTEN, İZMİT ASLANI, BY NUSRET, ÇAVDARLI ve kalan son isim ÖFKELİ ÇOCUK da değerlendirilebilir.
4.KOŞU: Zaman zaman starttan geç çıkma huyu olan ancak bu mesafede farkı kapatarak rakiplerine oranla daha avantajlı koşacak olan REAL PETEK‘in kazanmasını bekliyorum, 4 gün arayla koşacak ANZAKLI‘dan da ters bir yarış gelebilir, sonrasında SWEPS, BURAKŞAH, HALO DAYI ve KARA KRALİÇE sanslı diğer isimler olacaktır.
5.KOŞU: Kuponların çoğunda günün en güvenilecek isminin olacağı, bana göre ise oldukça zorlu mücadelenin yaşanabileceği bu koşu KAŞMİRTAY ve RÜZGAR BARIŞ arasında olabilir, ancak İzmir’den kazanarak Bursa’ya giden formda BÜYÜK MENDERES ile güçlü kan hattı ve cazip durumuyla koşunun tek dişi ismi olan NAZLI ATEŞ‘e de dikkat çekmek isterim.
6.KOŞU: KV8 1900 mesafeli kum pistte formda jokeyi idaresinde kalitesi ile GOD OF LOVE en güvendiğim isimdir.
7.KOŞU: Henüz maidenden yeni çıkmasına rağmen rakiplerinden geri kalan bir durumu olmayan hatta daha hazır ve dinlenerek start alacak olan BİNNAZ HANIM benim risk alarak yalnız bırakacağım isim olmuştur.
8.KOŞU: Koşu performansının gün geçtikçe artmasını beklediğim ve hava ısısı düştükçe daha iyi sonuçlara imza atacak olan BUCA ASLANI, kalitesiyle BELİNAY HATUN ve son yarışındaki 3’üncülüğü ile dikkate alınması gereken GÖKÇESOY son ayakta şans verdiğim isimlerdir.
KENDİMCE BURSA KUPONUM:
1.AYAK: 7-2-10-5-1-4-11-6-8-9-3
2.AYAK: 9-6-2-3-4-5
3.AYAK: 3-8-2-12
4.AYAK: 1 __ GOD OF LOVE
5.AYAK: 4 __ BİNNAZ HANIM
6.AYAK: 8-4-6
