1-AYAK : 2-BALYECİ SALİH kazanmasını beklediğim isimdir. Ara sonrası bu koşuya hazır girecek olan 3-MASTER URBAN, kum çim performansları iyi olan ve son koşusunda ışık saçan 5-HAVE A NICE TRIP, 1-KOCAYİĞİT, 4-SPRING BREAK ve son olarak 9- DEM DEM
2-AYAK : Son takı değişikliğinden sonra Görkem ile güzel bir 2. lik yapan ve bugün Akın Sözen ile uzayan mesafede 6-ÖNEMLİ tartışmasız bankomdur.
3-AYAK : Yaklaşık 6 aylık aranın ardından bir yarış görüp bu koşuya hazırlanan ve geçen yıl ki bu kupanın şampiyonu 2-KUZEY YAĞMUR u bugün Gökhan a emanet edilmiş, karataş sız da olsa kazanmaya en yakın safkandır. 4-CAGNER, 3-MAVİ YILDIZ ve Sentetik pistte koştuğu 2000 m koşularını beğendiğim 6-OĞLUM DORUK günün sürprizini yapabilir.
4-AYAK : 1-COMMITMENT A. Çelik le çok şanslı, 2-PHILBERTA bu ikilin mücadelesine 5-İNCİNİNKIZI nın dahil olmasını bekliyorum.
5-AYAK : Uzayan mesafenin en çok 3-OĞLUM YAMAN a yarayacağını düşünüyorum. Alternatif tek adayımdır. Sonrasında 1-ERTUNÇHAN, 4-AKDENİZ ve yine bir Yakupbey yavrusu 6-FIRTINA
6-AYAK : 1-BİLŞEN ağır favori çıkmış ama ben bu ayakta daha farklı sonuçlar bekliyorum. 5-HAMRA, 4-EHLİKEYF ve 3-DILDARİN
ALTILIM
2-3-5-1-4-9
6-ÖNEMLİ
2-4-3-6
1-2-5
3-1-4-6
1-5-4-3
