1.KOŞU: Startta oyalanmadan çıkarsa 7-CHRINGOMA kazanmaya yakın görünen tay.Geçen yarış start çıkışı ile bariyer dibine sapıp zaman kaybederken sonlardaki atakları ile dikkat çeken 10-PRINCESS NAMRUN öncelikli rakibi. 2-BATMACIOKAN ve 3-BONA FORTUNA şans bulabilecek diğer isimler.8-GÖKMERDAĞ sürpriz olarak değerlendirilebilir.
2.KOŞU: Son yarışlarında yüksek form gösteren 2-GARDAL GÜLÜ sonlarda trafik sorunu yaşamazsa etkili sprinti ile kazanabilir.6-SULEIMAN rakip olarak gözüken isim.3-ULUBATUR eski formundan biraz uzak gözükse de kalitesi ile yazılır.
3.KOŞU: 2-FAST ONE maşallahı var , son yarışında virajdan sonra teşviği görünce farkı açarak rahat bir galibiyet aldı, bu formu ile seriyi sürdürmeye yakın görünüyor.
4.KOŞU: Ankara’da başarılı iki koşu koşup buraya getirilen 5-RAKS STAR kazanmasını beklediğim isim.7-AŞKHİSARI bu safkanın eksiklerini değerlendirir.
5.KOŞU: İyi form durumu ile 5-ÖZAKIN koşunun favorisi.1-ÇABUK ve 10-BÜYÜK KAHRAMAN rakip olarak görünen isimler.
6.KOŞU: 2-BOJACK ve 5-SAADET SULTAN başta şans verdiğim isimler.10-BLUE VALENTINE , 11-LUCKY DAISY , 1-AMADIS ve 4-CİHANA BEDEL sonraki ihtimaller.6-MISS STEEL ,7-RAZZMATAZZ ve 12-MISS ME de sürprize müsait koşuda şans verilebilecek safkanlar.
Herkese bol şanslar.
ADANA 1
1.AYAK: 7,10,2,3,8
2.AYAK: 2,6,3
3.AYAK: 2
4.AYAK: 5,7
5.AYAK: 5,1,10
6.AYAK: 2,5,10,11,1,4,6,7,12

Bol şanslar Rising, iyi pazarlar.
Teşekkürler adminim sana da iyi pazarlar
Bol şanslar riso ✌️✌️✌️
Teşekkürler Sta, sana da bol şanslar
Emegine yüreğine sağlık rising
Teşekkürler özcan , sana da bol şanslar
Adana 1
2-3-7-8-10
2
2-9-12
5-6
5-8
12
Herkese bol sans
Bol şanslar Köksal