ANKARA 2. ALTILI
5.KOŞU: Plevneli, ,Pratik Nevzat ve Agah üçlüsünün önlerde götüreceği koşuyu düzlükte etkili sprinte sahip 2-ÇAKMAKŞAH ve 3-ACIDİLLİ FATİH ikilisinden birinin kazanacağını düşünüyorum.
6.KOŞU: Cooger’ın kardeşi 5-VICTOR WOLLES Özcan’la birlikte koşudaki favorim. Mesafeyi kısaltabilirse 4-MISTER RAIN rakip olarak gördüğüm isimdir.
7.KOŞU: Seri isim 1-EXPECTANCY , 3-ATICI BEY ve 7-HUNTING yazdım gitti. Zira performans olarak rakiplerinden daha iyi durumdalar.Ben de merak ediyorum kim nasıl koşacak.
8.KOŞU: İyi bir form durumuna sahip 3-ŞÜŞÜ kazanmasını beklediğim isim.
9.KOŞU: İlk koşusunu beğendiğim 8-KINNERET , 1-FIRECRACKER ve 2-GOLD ROAD rakiplerine oranla önde gördüğüm isimler. 7-DULCE ALMENDRAS sürpriz hanesine eklediğim isim.
10.KOŞU: 8-SEFİRA’nın değişen jokeyi ile bu kez kazanmasını bekliyorum.5-TURBONUN GÜLÜ , 1-YILMAZ HOCA , 2-FIRATKENTLİ ve 4-ATEŞHATTI koşudaki diğer ihtimaller.
2.ALTILI:
1.AYAK: 2,3
2.AYAK: 5,4
3.AYAK: 1,3,7
4.AYAK: 3
5.AYAK: 8,1,2,7
6.AYAK: 8,5,1,2,4
Kupon Bedeli: 16,80 TL
Herkese bol şanslar
