1.AYAK: Mükemmel form tutan safkan 1 – BEST TULIP startta fazla takılmazsa rakiplerini eleyebilir. Rakip arayanlara 2 – WHITESOX öneririm.
2.AYAK: Son yarışında kazanmasına rağmen faul gerekçesiyle protesto çekilip 2.liğe atılan 7 – UĞUR BÖCEĞİ grubun en tecrübeli ve hazır atlarından. 4 – SUSKUNKAYA en ciddi rakibi olarka gözüküyor. Çok at yazmak isteyenler için sırasıyla 6 – TUMBUL DONEY, 10 – HATUNAY, 2 – OĞLUM EMRE BEY, 8 – ZATIŞAH, 9 – HABER KARTALI ve 11 – VARDARLI önerilerimdir.
3.AYAK: Son koşusundan bir önceki yarışında bu gruptaki safkanların arkasından 4. olan 5 – WHITE MIST, o gün sprintinden oldukça geç kalmıştı fakat aksiyonları çok güzel gözüküyordu. Bugün için daha tutarlı bir yarış koşabilirse kazanmasını bekliyorum. Ganyanı yüksek olacak safkanı tek atmak istemeyenler için sıralamam 2 – DELİ MAVİ, 1 – ARCSAINT, 4 – BAŞ TACIM ve 3 – AĞA SÜNNETÇİ.
4.AYAK: Uzun zamandır koşmasa da sürekli idmanda olan ve iyi gözüken safkan 6 – KATRE dinçlikle bu rakiplerini geçebilecek kabiliyette. Ara verdikten sonra tekrar kazanan 4 – KUZIKO formunu koruyor. Favorinin sert rakibidir.
5.AYAK: Koşu gören 7 – ALMATA iyi formu ile bankomdur. Rakipler 3 – AKOĞUZ ve 4 – SANCAKGÖR.
6.AYAK: 1 – ACEMBEY uygun grupta favorim. 3 – ASYAEFESİ koşu gördü, favoriye rakiptir. 11 – GAZAP ATESİ daha sonraki ihtimal.
Bol şanslar
ALTILI KUPONUM
1-2
7-4-6-10-2-8-9-11
5
6-4
7
1-3-11