4.KOŞU: Rakiplerine göre daha iyi görünen çim performansları ile 2-LOST KING ve 3-PERSHING BOY arasındaki mücadele kazananı belirleyecek gibi…Her iki safkanın da eksik koşması durumunda 7-PETRİKO ve 5-DARK CLOUD devreye girebilecek isimler..Annesi çim pistte oldukça başarılı bir safkan olan 8-THE SIGNATURE sürprizde yer verdiğim isim.
5.KOŞU: 3-UZUN DALGA son yarışında düzlük üzerinde rakiplerini atlattıktan sonra rahat aksiyonlarla fotoya ulaşmıştı, iyi formu devam eden safkan önde kaçan rakiplerinin hemen arkasında konuşlanıp düzlükte ayırarak bir kez daha kazanmaya yakın.Kuponu çok büyütmeyeyim diyenler için tek tercihlerinden biri olacak..Eğer tek atmıyorsak seri safkanların çokluğunda sonlarda etkili olabilecek 1-ASLANSOYLU , yine sonlarda dökülenleri toplayabilecek 12-ONARBEY ve önde yer tutup düzlükte inat edebilecek kalite isim 6-İLAYTAY rakip olarak gördüğüm isimler.
6.KOŞU: Uzun süredir hasret kaldığı birinciliğe bu koşuda ulaşabilecek 3-HARLAN DRAKA aslında günün diğer tek tercih edilebilecek isimlerinden lakin kazanma karakteri biraz zayıf olan safkan çoğu zaman kazanmış kadar koşsa da geçilecek bir rakip buluyor.Gerçi geçen yarış The Raptor gibi güçlü bir rakibe karşı yapabileceği bir şey yoktu, burada rakipler nispeten daha uygun.Yine de dediğim gibi bana tam güven vermedi.Bu yüzden çim pisti seven 2-DICAPRIO eklemesi yapıyorum.Bir de sıkıntılarından dolayı çok uzun ara verip küllerinden doğmaya çalışan ve çim pisti bulmuşken farklı koşabilecek 11-TURGUTLU EFESİ’ni bir kez daha bir görelim diyorum.
7.KOŞU: Burada da 8-TAŞAN bu rakiplerinden farklı bir isim.Eğer hazırsa kazanma olasılığı yüksek.Ama 9 aydır koşmuyor olması soru işareti..1-BUBO ve 5-HIZLI EMEL şans vereceğim diğer isimler.
8.KOŞU: 1-HUSARIA bugün benim banko tercihim olacak.Buradaki rakiplerinden Uçan Gala son yarışlarında start problemi yaşıyor..Toros Güzeli ile aynı gün koştukları koşularda Husaria 1 sn daha iyi derece yapmıştı ki zaten o gün kazananın haricinde geçildiği Elladora da bir dahaki yarışında maidendan çıkmıştı.Koşu ile birlikte öne yakın yer tutmasını beklediğim safkan düzlükte artırıp maidena veda edecektir.
9.KOŞU: 7-MANCUNIAN BEDİİ geçen yarış oldukça rahat kazandı, başta yazacağız..Aradan sonra bir koşu gören 3-GOLDEN FAIRY bu kez daha iddalı olacaktır..8-REMZİYENİNN OĞLU da kazanarak geliyor ve N.Avcı deklaresi ile iddiasını ortaya koyuyor zaten..Son olarak Antalya’daki son yarışında kıpırdayan 11-HANDSOME LION ve her an için çıkış yakalayabilecek 10-RÜTBESİZ sürpriz hanesine eklediğim safkanlar..
Herkese bol şanslar
İZMİR 2
1.AYAK: 2,3/7,5,8
2.AYAK: 3 / 1,12,6
3.AYAK: 3 /2,11
4.AYAK: 8,1,5
5.AYAK: 1
6.AYAK: 7,3,8,11,10
